Guide til perfekte røde læber – Sådan lægger du læbestift der holder

Guide til perfekte røde læber - Sådan lægger du læbestift der holder roede-laeber Røde læber er smukke og sexede og en af de eneste farver der aldrig går af mode.

Alligevel er mange bange for at de røde læber kan blive for meget af det gode, og er derfor lidt tilbageholdende med at bruge den dristige farve.

Hvis du er en af dem der er bange for at bruge rød læbestift, er her tre gode råd der kan hjælpe dig med at finde den rigtige nuance – så du undgår at ligne en der er på vej til karneval.

Farven skal passe til din hudtone

Her er tre grundregler du kan følge når læberne skal være røde:

  • En rød farve med blå undertoner skaber en super smuk glød hvis du har porcelænshud
  • Rød med et strejfs af fuchsia eller violet får mørk og naturlig rødlig hud til at stråle
  • Rødlige nuancer med en snert af orange eller brun er perfekt til olivenhud

Sådan ligger du læbestift

Når du bruger en knaldrød læbestift, er det vigtigt at lægge den rigtigt og så perfekt som muligt. Selv den mindste fejl kan ses, kommer let til at tage al opmærksomhed.

En vigtig huskeregel er at matche liplineren med dine læbers naturlige farve, og IKKE med farven på læbestiften.

Når du har lagt lipliner, udjævner du kanterne med en børste, eller med en let finger. Derefter påfører du den røde læbestift ved at følge linjerne på liplineren.

Fjern overflødig læbestift ved at kysse, eller presse læberne, mod et stykke papir, før du påfører endnu et lag af den røde læbestift. Ved at benytte to lag opnår du længere holdbarhed, og en bedre farvedækning.

Hvis du endnu ikke har den rigtige røde læbestift i arsenalet har vi tidligere skrevet en guide til de bedste online skønhedsbutikker. Alle butikker i vores oversigt er steder vi selv shopper, og så du kan trygt lægge en ordre 🙂

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her