Pristjek på Dermalogica

Når jeg mødes med familie og venner snakker vi ofte skønhed og hudpleje, det er jo super spændende. En af de spørgsmål der ofte bliver diskuteret er hvilken fugtighedscreme der fortjener prisen som verdens bedste. Faktisk ender det for det meste med vi bare bekræfter hinanden i, at vi allerede har fundet det perfekte produkt… Dermalogica Active Moist.

Dermalogica producerer ganske enkelt verdensbedste hudplejeprodukter, men desværre er de temmelig dyre. Fordi produkterne er så dyre, og fordi jeg stadig ikke er blevet millionøse, gik jeg derfor på jagt efter billige Dermalogica produkter på nettet. I jagt på bedste pris tog jeg udgangspunkt i danske butikker, da det er her jeg gør de fleste af mine skønhedsindkøb.

I tabellen nedenfor sammenligner vi priser på den super lækre Active Moist creme fra Dermalogica. Det er en let oliefri lotion til daglig fugtbeskyttelse, og så er den vidunderlig som natcreme.[afp]Priserne opdateres dagligt

Som det tydeligt fremgår af pristjekket er der mange penge at spare ved at købe dine Dermalogica produkter på nettet. Du kan roligt bruge tabellen som pejlemærke for andre Dermalogica produkter, da prisniveauet er sammenligneligt for hele den forrygende hudplejeserie.

Must haves fra Dermalogica

Der er ikke noget mere lækkert og selvtillids boostende, end følelsen af frisk og smuk hud, og da jeg mener Dermalogica laver de bedste produkter er de naturligvis fundamentet i mit daglige skønhedsregime. Serien er kæmpe stor og der findes produkter til ALLE hudtyper, lige fra akne ramt teenage-hud til tør og dehydreret hud.

Jeg har sammen med to veninder udvalgt tre Dermalogica produkter(udover Active Moist) vi alle bruger… og elsker!

Dermalogica Concealing Spot Treatment er go-to produktet når jeg skal skjule og behandle en lille bums eller urenhed i ansigtet. Cremen er super mild og udtørrer eller skader ikke huden. Da jeg var yngre havde jeg tendens til bumser, så her er virkelig tale om et produkt jeg lærte at sætte pris på.

Dermalogica Dermal Clay Cleanser er som navnet siger et lerbaseret renseprodukt der kan anvendes dagligt. Jeg bruger det selv om morgenen før jeg lækker makeup, og det hjælper med at holde huden fin og mat hele dagen. Har du meget tør hud er det nok ikke produktet for dig, men til alle med normal eller fedtet hud er det perfekt.

Dermalogica Ultracalming Cleanser er en ekstra mild rensecreme som kan anvendes både morgen og aften. Jeg bruger den til at rense min hud om aftenen, da huden efter en lang dag let kan blive en smule stresset. Efter jeg har renset huden, bruger jeg Active Moist som natcreme.

Jeg håber min ”salgstale” for Dermalogica har inspirreret dig til at prøve de skønne produkter – Om ikke andet så ved du nu hvor du finder billige Dermologica produkter på nettet.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her