Tilpas dit glattejern til din hårtype

Et glattejern er næsten fast interiør i enhver kvindes beautybox, men kvinder er langt fra ens – specielt ikke, når det gælder håret. Derfor lancerer Remington nu det nye glattejern Ceramic Straight 230, der er udstyret med ikke mindre end 30 varmeindstillinger og ekstra lange, antistatiske plader, så alle kvinder – uanset hårtype – kan træde ud af døren med smukke, glatte lokker.

Remingtons nye Ceramic Straight 230-glattejern kan tilpasses alle hårtyper, og man undgår desuden unødig slitage, da stylingen kan tilpasses hårets struktur. Det gør et glattejern anvendeligt for alle kvinder med langt hår.

”Forskellige hårtyper, forskellige behov. Sådan er virkeligheden, og vi er derfor glade for at kunne tilbyde et produkt, hvor vi giver kvinder frihed til at bevæge sig mellem 150 og 230 °C, så de kan indstille glattejernet til netop deres hårtype,” siger Pernille Torbensson, Category Manager hos Remington. ”Hvis du har tykt og kruset hår, kan du vælge en af maksimumtemperaturerne, en af middeltemperaturerne er derimod gode til normalt, glat hår, og hvis du har fint, farvet eller afbleget hår, kan det skånes ved at vælge de lavere temperaturer,” afslutter Pernille Torbensson.

Hurtig, effektiv og skånsom styling

Det nye Ceramic Straight 230-glattejern er opvarmet og klar til brug på kun 15 sekunder og har ekstra lange plader, så man kan få fine, glatte lokker i et snuptag. De lange antistatiske, keramiske plader skåner håret og beskytter samtidig mod elektriske og ustyrlige hårlokker. Pladerne er desuden teflonbelagte, hvilket giver ekstra beskyttelse, så man undgår, at håret bliver skadet og spaltet under den daglige styling. Skulle det ske, at man i farten glemmer at slukke glattejernet, så slukker det automatisk efter en time.

Glattejernet kommer i et klassisk og enkelt design og har en pladelås, så det kan opbevares sikkert og nemt i den medfølgende varmesikrede pose. Du finder bl.a. Ceramic Straight 230-glattejernethos Made4men.dk til en vejledende udsalgspris på 299 kr.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her