Sig farvel til uregerligt og statisk hår

Sig farvel til uregerligt og statisk hår braun-satin-hair-brush Nu lancerer Braun Satin Hair Brush en helt ny hårbørste, som giver håret øjeblikkelig glans og blødhed ved at afgive ladede partikler.

Takket være Brauns IONTEC-teknologi neutraliseres dit hår fra statisk og uregerligt til blødt og glansfyldt med alle hårstråene på rette plads.

Satin Hair Brush er et uundværligt hjælpemiddel i håndtasken, når du er på farten i vinterkulden og skal have styr på lokkerne.

Satin Hair Brush, der indgår i produktserien Braun Satin Hair, er udstyret med en ion-teknologi, som udsender ladede partikler, og som i sin tur gennem håret gør, at håret holder sig glat og er til at kontrollere. Håret bliver både blødt og let at håndtere.

Den nye børste er det perfekte hjælpemiddel til det typiske nordiske hår, som let bliver statisk i årets kolde periode, siger stylist Charlotte Elsted. – Vi frygter vel alle de øjeblikke, hvor vi kommer inden døre og skal af med huen, fordi det kræver en sej kamp at få alle hårstråene på plads igen. Her findes løsningen i en børste, uden at du behøver at gøre håret vådt eller bruge stylingprodukter.

Satin Hair Brush udsender ladede partikler fra børstens inderste kerne og ud i håret ved et enkelt tryk på en knap på skaftet. Partiklerne udreder skadede områder og minimerer kruset og statisk hår, og på samme tid øges glansen og blødheden i håret betydeligt.

Børsten mindsker selv modstanden mellem hårstråene, præcis ligesom balsam gør. Satin Hair Brush er det første Braun produkt med IONTEC-teknologi, som ikke varmes op, hvilket betyder mindre slitage af håret.

Børstens form og den bløde overflade på børstens pigge er særligt udviklet til at være så skånsom mod håret og hårbunden som muligt og hjælper med at skille hårstråene fra hinanden uden at hive for meget i dem.

Børsten slider også betydeligt mindre på håret – studier fra Braun viser, at personer, der børster håret med Satin Hair Brush, kun behøver at bruge en fjerdedel kraft til at rede håret sammenlignet med de personer, som anvender en almindelig hårbørste.

Lad Satin Hair Brush få en plads i din håndtaske til vinter – så er du kun et strøg væk fra et glansfyldt og blødt hår med alle hårstråene på rette plads!

Den nye Satin Hair Brush med IONTEC-teknologi kan bl.a. købes hos Happii hvor den koster 361,- DKK.

3 KOMMENTARER

 1. Hej,

  Hvor kan man få denne børste?

  Jeg vil rigtig gerne have en børste der glatter håret – er dette den rigtige løsning? Har Du/I prøvet den?

 2. Satin Hair-børsten er ikke beregnet til at glatte håret men mere til at få styr på statisk og “flyvsk” hår.

  Hvis du ønsker et glat look syntes jeg du skal overveje et glattejern, da det giver et pænere resultat og gør det meget nemmere at style forskellige frisure.

 3. Den kan købes i Imerco, mener prisen er 300 kr.

  Den er desværre ikke kommet på deres hjemmeside endnu, så den skal hentes i en butik. Meget fin hårbørste, har selv købt en til søsteren og en til kæresten.

  Kan anbefales, men som Ida skriver, så anvend et glattejern. Køb helst et med ion-teknologi, og hver opmærksom på at det ikke må blive varmere end 180 grader, hvis du har farvet hår, da det kan skade farven med op til 70 %.

  Håber det var svar nok, men ellers kan man jo spørge i butikkerne 😉

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her