SjællandsBazaren – outlet og livsstilsmesse

SjællandsBazaren - outlet og livsstilsmesse sjaellands-bazaren Outlet, livsstil og powershopping er overskrifterne, når SjællandsBazaren byder velkommen til sydsjællands fedeste shoppingweekend i Næstved Hallerne. 88 udstillere fordelt på 110 stande byder på et væld af luksusvarer indenfor mode og livsstil til kvinder, mænd og børn. Bl.a. designer- og modetøj, sko, smykker, tasker, skønhedspleje, gadgets, boligdesign, sportstøj, elektronik, tøj og ting til børn, delikatesser og meget mere.

SjællandsBazaren har vokseværk

Det er tredje gang SjællandsBazaren afholdes i Næstved Hallerne. Hidtil har den været afholdt første søndag i januar, som en start på januarudsalget. Der har været overvældende interesse fra både udstillere og besøgende, så derfor udvides SjællandsBazaren nu. Den bliver fremover afholdt 2 weekender om året, – i april og september og den 3. og 4. september er derfor første gang SjællandsBazaren afholdes over to dage. Samtidig har arrangørerne også tilrettet konceptet en smule.

Både outlet og livsstil

Hvor det tidligere har været en udsalgsbazar i januar bliver SjællandsBazaren fremover både et outlet og en livsstilsmesse i én og samme event. Udstillerne er designere, butikker, webshops, producenter og importører fra hele landet. ”Der sælges både restpartier og kollektionsprøver med besparelser på helt op til 70 %, men også nye varer og unikaprodukter til bazarpriser. Derudover er der udsøgte smagsprøver hos udstillerne med delikatesser, samt forskellige events og konkurrencer på standene,” fortæller indehaver og arrangør, Karina Wrang Truelsen. Så man kan blive inspireret af tidens mode og trends og samtidig gøre nogle rigtig gode køb. Udover masser af mærkevaretøj og kendte brands vil man f.eks også kunne finde en tatovør, RC-biler, gadgets, blomster, kunst, håndlavet trælegetøj og zumbatøj. Så der er noget for enhver smag.

Velgørenhed

En del af SjællandsBazarens koncept er velgørenhed. Velgørenhed har siden starten ligget os nært og vi har derfor støttet et velgørende formål hver gang bazaren har været afholdt. I år har vi taget det skridtet videre og har bla taget initiativet til at etablere Støtteforeningen for Børnehuset på Næstved Sygehus. Og netop denne forening vil fremover have en stand på bazaren med en kæmpe tombola, hvor al indtægt går ubeskåret til Børnehuset. Der vil være præmier for tusindvis af kroner, doneret af SjællandsBazarens udstillere.

SjællandsBazaren åbner dørene kl 10-16 lørdag og søndag den 3. og 4. september i Næstved Hallerne, Rolighedsvej 20, 4700 Næstved.

Se mere på www.sjbazaren.dk

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her