Skønhed kommer ikke kun indefra

Skønhed kommer ikke kun indefra kend-din-hudtype Man siger at skønhed kommer indefra, men for mange af os skal skønheden bruge en smule hjælp for at komme rigtigt til udtryk. Den daglige ansigtspleje er essentiel for en sund og smidig hud. En velplejet hud giver de bedste betingelser for din naturlige skønhed, og gør det lettere at lægge en smuk makeup.

Kend din hudtype

Til den daglige hudpleje anvender man som regel tre basisprodukter – en renser, en toner og en fugtgiver eller creme. Renseren renser huden. Toneren fjerner rester af renseren, lukker porerne og giver huden en frisk fornemmelse. Fugtgiveren eller cremen tilfører fugtighed og holder huden blød og smidig.

Produkterne er udviklet så de passer til forskellige hudtyper, for at opnå den bedste pleje, skal du derfor kende din hudtype.

Tør hud

Tør hud er kendetegnet ved, at huden har en fin mat overflade uden synlige porer og urenheder. Har du tør hud vil du ofte opleve at huden føles stram og tør på kinderne og i panden. Tør hud producerer mindre talg en normal hud, hvis du har tør hud skal du derfor vælge en oliebaseret creme.

Normal eller kombineret hud

Normal eller kombineret hud kendes ved, at huden har en fin, glat overflade uden synlige porer og urenheder. T-zonen kan i perioder blive fedtet, og kinderne kan være lidt tørre. Har du normal hud skal du være opmærksom på, at få tilført fugt, da det er afgørende for at holde din hud i perfekt balance

Fedtet hud

Fedtet hud kan kendes på synlige porer og en fedtet t-zone. Fedtet hud ældes langsommere end andre hudtyper, da huden holdes smidig af en overproduktion af talg. Har du fedtet hud er det vigtigt, at du afrenser huden med passende produkter, og fugt med creme uden olie.

Mangler du et plejeprodukt der passer til din hudtype kan du hente inspiration i vores artikel om køb af skønhedsprodukter online.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her