Slankete virker 3,8 kg på 28 dage!!

Slankete virker 3,8 kg på 28 dage!! slankete-300x217 Kan man tabe sig af at drikke en te to gange om dagen?

Hvis man skal tro reklamerne for Örtte Skinny Tea kan man.

Vi satte os for at undersøge om slanke-te virker, eller om du ligeså godt kan drikke en kop lunkent vand.

Resultatet af undersøgelse kom meget bag på os (det virker) – På 28 dage tabte vores testperson 3,8 kg og gik fra et BMI på 27,91 (overvægtig) til 26,99.

Gider du ikke læse mere kan du købe teen her

I denne artikel kan du læse mere om slanketeen og hvordan vi testede den:

Hvad er slanke-te

Der er et hav af forskellige typer af te der alle sammen hævder at være effektive midler til vægttab, men hvad gemmer sig egentlig bag betegnelsen slanke-te?

I vores undersøgelse har vi valgt at fokuserer på det mest populære mærke – Örtte Skinny Tea. Vi har valgt denne teblanding, de det er den internettest positive historier ofte handler om.

Slanke teen fra Örtte er en 28 dages kur, som består af en morgente og en aftente. Morgen teen skal drikkes hver morgen, og aften teen vær anden dag.

Teen består af naturlige ingredienser der hver for sig er kendt for udrensende og appetit regulerende egenskaber.

Sådan testede vi slanketeen

Vores testperson var en kvinde på 174 cm der ved forsøgets start havde en morgenvægt på 84,5 kg. Det vil sige, at hun havde et BMI på 27,91 hvilket placerer i hende i gruppen overvægtig.

Vores forsøgskanin er med andre ikke kraftig overvægtig, men kunne med sine egne ord godt trænge til at tabe et par kilo eller 5.

Hun testede Örtte Skinny Tea i februar 2017 og meldte løbende tilbage om oplevelser og erfaringer med slanketeen.

For ikke at sætte overdreven fokus på vægt forbød vi vores tester at veje sig i hele forsøgsperioden. Vi vejede altså udelukkende før og efter de 28 dage.

Vores tester er til dagligt ikke te drikker, så det krævede en smule tilvænning at starte dagen med en kop te i stedet for den sædvanlige kaffe.

Heldigvis var hun meget begejstret for smagen, og teen blev hurtig et hyggeligt element af morgen rutinen.

Aftenteen var ikke helt så velsmagende som morgenteen, men selve ritualet var meget afstressende og efter lidt tilvænning var smagen ikke noget problem. Man kan variere teens intensitet ved at tilpasse trækketiden – vores anmelder anbefaler 5 til 7 minutter.

Testeren havde ingen problemer med at følge kuren i ALLE 28 dage, og har efterfølgende valgt at køre videre med teen i endnu et par måneder.

Fokus på kost og motion

Vores testperson forsøger at balancere et fuldtidsstudie med et krævende fritidsjob. Det efterlader desværre ikke meget tid til motion, så udover 2,5 km på cykel til og fra studiet dyrker hun ikke nogen form for fysisk aktivitet.

Når man starter dagen med en kop slankete sættes der automatisk fokus på sund livsstil. Vores testperson fulgte ikke nogen decideret diæt, men mener selv at hun havde en større fokus på sunde madvaner.

Hun oplevede at teen gav en god mæthedsfornemmelse og hjalp med at bekæmpe sukkertrangen og andre cravings.

Slankete virker 3,8 kg på 28 dage!! ortte-skinny-tea

Slankete virker 3,8 kg på 28 dage!

Da de 28 dage var gået havde vi vores forsøgsperson til vejning, og resultatet overraskede os alle. Det var tydeligt, at lårene og maven var blevet mindre, og vægten viste et vægt tab på hele 3,8 kg.

Testpersonen fortalte at lysten til søde sager var forsvundet efter 4-5 dage, og hun havde kun spist meget lidt sukker i løbet af perioden.

Som det mest positive ved kuren (ud over de flotte vægttab) fremhæver hun den velsmagende morgente som er blevet et vigtigt element i hendes morgen rutine.

Det sværeste var at fortælle omgivelserne om projektet, mange havde en tvivlende attitude, og enkelte syntes det var direkte dumt.

Bagefter er mange af tvivlerne dog blevet overbevidst, og en enkelt af dem er selv hoppet med på vognen.

Hvis du har lyst til at prøve den slankete som gav vores tester et vægttab på 3,8 kg på 28 dage kan du købe den her.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her