Sommerpleje af skadet hår

Sommerpleje af skadet hår pleje-sommer-haar Sommeren er en dejlig årstid, men både sol og saltvand kan udtørre og svække dit hår. Heldigvis kan du med et enkelt ugentligt ritual genopbygge og pleje porøst og skadet hår.

Håret har brug for fugtighed

Sommertørt hår har brug pleje og fugtighed. Derfor er det vigtigt, at du plejer dit hår med en god hårmaske, et par gange om ugen. Hvis du bruger en god maske til den ugentlige hårkur, vil du hurtigt opleve at dit hår bliver smukkere, og meget lettere at style. Vi giver her vores bud på lækre og effektive hårmasker.

De bedste hårkure

Voile Nuit fra Kérastase er super god til mat og livløst hår. Vask håret og fordel hårkuren i håndklædetørt og lad det virke natten over. Voile Nuit fra Kérastase er set til kr. 175,- hos Lookfantastic.

Opulence Mask fra Ghd beskytter håret mod både UVA- og UVB stråling, og er særligt god hvis du farver dit hår. Opulence Mask bevarer hårets farve over længere tid, og modvirker udtørring af håret. Masken skal fordeles i håndklædetørt hår, virke i 10 til 15 min og derefter skylles ud. Ghd Opulence Mask er set til kr. 254,- hos Billigvoks.

Shine Perfection fra Loreal er en leave-in hårkur der skal fordeles i håndklædetørt hår. Det bedste resultat opnås hvis du derefter føntørrer dit hår. Loreal Shine Perfection er set til kr. 115,- hos Lookfantastic.

1 KOMMENTAR

  1. Endelig en anbefaling af hårkure man kan bruge til noget, i stedet for tests af supermarkedernes bedste 🙂 Så skadet som mit hår er skal der noget seriøs pleje til, og er også villig til at ofre noget på det, så vil lure på de 3 der – mon ikke én af dem er helt fantastisk 🙂

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her