Sorel smider støvlerne

Sorel smider støvlerne sorel_sandal_2012 Sorels anden forårskollektion, er langt større og mere alsidig end sidste år, og som noget nyt introducerer det kendte brand, en kollektion af sandaler til kvinder. Sorel’s mangeårige historie og kulturarv er fundamentet i den nye kollektion, der tydeligt er inspireret af det klassiske Sorel DNA.

Temaerne i Sorels nye forårskollektion 2012 er: “The Outing”, “The Summer at the Lake” og “The Offbeat Heritage Collection”.

The Outing

Outing kollektionen indfanger ånden af forgangne sorgløse somre. Det er sjove letvægts sneakers i moderne design, med vintage inspiration i solblegede farver og lette materialer. Skoenes for fortæller alle en historie, uanset om foret er i picnic-tern, eller badeteltsstriber som fra begyndelsen af 1900-tallet.

Inspirationen til Outing kollektionen stammer fra Sorel’s egen arv, og minderne om ubekymrede sommerdage i 1950’erne og 1960’erne med surfing og rideture på stranden. Kollektionen har tydelige spor til det populære fodtøj fra denne epoke.

The Summer at the Lake: Vintage og tidløst

Sorel’s nye sandalkollektion, er inspireret den afsides beliggenhed hytte ved en smuk sø, med majestætiske bjerge i baggrunden. Her bruges de afslappende dage på kanosejlads, solbadning på den lille mole, picniceventyr på græsklædte marker og vandreture om eftermiddagen. Sandalerne er direkte inspireret af nogle af Sorel’s mest populære støvler som: Tivoli og den ikoniske 1964 Pac Boot. Sorel’s sandaler er en blanding af interessante og sofistikerede materialer, herunder en presset lædersål, der med tiden former sig efter fødderne, og en gummidækket ydersål, med det karakteristiske sildebensmønster fra Tivoli.

The Offbeat Heritage Collection: Et storby retro look

Med inspiration fra de klassiske universiteter Oxford, Derby og Balmoral, samt vingesus fra en kollektion skabt i begyndelsen af 1900-tallet, har Sorel bragt epoken tilbage i moderne design, med sofistikerede og smukt underspillede detaljer. Ligesom brand klassikeren Caribou, bliver fodtøjet kun bedre og smukkere med tid og slid.

Udover disse nye designs forsætter Sorel succesen fra sidste forårskollektion under temaet “Classic Heritage”.

Classic Heritage: sidste års kollektion lever stadig

Ikoniske Sorel skodesigns til både mænd og kvinder i kanvas. Legenden lever videre som en klassisk, afslappet sneaker. Sorel’s klassiske arv omfatter elementer, som old-school voksbehandlet kanvas, kontrast syninger, Sorel’s ikoniske tåspids af gummi, og det gennemprøvede look med klassiske gummitrim.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her