Klassisk støvle redesignet til bybrug

Klassisk støvle redesignet til bybrug sorel-stovler Siden 1962 har Sorels klassiske gummi og filtstøvle været et icon for outdoorfolket. Denne vinters kollektion henvender sig til fashionbevidste kvinder, der ønsker Sorel-støvlens funktionalitet og et supersmart design i én og samme støvle.

Når det bliver rigtig koldt, tager Siriuspatruljens medlemmer deres Sorel-støvler på. De klassiske og hårdføre støvler, som er kendt fra nordlige breddegrader jorden rundt, benyttes af jægere, trekkere og professionelle med hårdt arbejde i kolde egne.

De seneste år er støvlernes unikke udseende og funktion koblet sammen med moderne design. Det er i år blevet til endnu en række nyudviklinger af Sorel-støvler til kvinder, som allerede har skabt trends i storbyerne, når det bliver koldt.

Fra Sirius til Strøget
“Sorel er et interessant fænomen. Vi leverer til Sirius, Søværnet og eksempelvis også Landbohøjskolens udstationerede i Grønland, men de fleste Sorel-støvler ser vi nu på kvinder i byerne. De falder for det robuste design og de naturlige elementer af filt, rågummi, skin og pels, – og naturligvis det faktum, at de holder fødderne varme under næsten alle tænkelige omstændigheder,” siger Lars Rafn, der er direktør for Columbia Sportswear i Danmark, der også forhandler Sorel.

En af hemmelighederne i Sorel-støvlerne er en naturlig frostspærre, som består af tre lag, herunder to filt-lag, som adskiller foden fra den massive gummisål. Hele 80 pct. af varmetabet i en normal støvle, sker gennem sålen, men i en Sorel-støvle er dette tab formindsket markant takket være frostspærringen.

Smarte og varme ned til minus 32 grader
“Et godt eksempel på kombination af de gennemprøvede tekniker i de klassiske Sorel-støvler og stilfuldt design finder vi i eksempelvis i dette års Women’s Joan of Arctic™. Det er en høj modestøvle med snører og kunstpelskant. Yderstøvlen består af en naturgummi fod og et skaft af lækkert fuldgarvet og vandtæt ruskind. For at opnå fuldstændig vandtæthed er syningerne indvendig belagt med en effektiv coating. Den udtagelige og vaskbare indersok i vinterstøvlen er lavet af genbrugsfilt, og danner en god barriere mod kulden udenfor, så fødderne forbliver varme i støvlen ned til minus 32 grader. Selvom der er tale om en højeknologisk støvle, så ser vi at den i høj grad appelerer til byfolket, der sætter pris på også at have Sorels komfort og egenskaber selv under en strøgtur,” siger Lars Rafn

Naturlige materialer sikrer komfort og gribeevne
Sålen og slidlaget er i Sorel støbt i en arbejdsgang i rågummi. Det har en række fordele. Først og fremmest er der ingen samlinger, som kan blive utætte eller gå fra hinanden. En samlet støbt undersko gør desuden, at isoleringsevnen øges. Under kolde forhold gør rågummiet, i modsætning til syntetgummi, at gribe- og skridevnen bevares, fordi rågummi ikke bliver hårdt, når det bliver koldt.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her