Det er jo bare et spisebord

Det er jo bare et spisebord biva-300x174 Jeg har aldrig følt mig så voksen som dengang jeg købte mit første spisebord.

Jeg var kommet ind på drømmestudiet, og havde fremlejet en (alt for dyr) kælderlejlighed i Aarhus N. Nu skulle den bare fyldes med møbler, og så var jeg klar til voksenlivet.

I ugerne op til jeg for alvor skulle flytte hjemmefra tvang jeg min mor til at køre mig fra møbelbutik til møbelbutik. Det var hårdt arbejde og jeg er hende evig taknemmelig for at holde mig ud.

Jeg vidste godt hvad jeg ville have, men jeg havde også en af tale med mig selv og at jeg ikke måtte bruge mene end 12.000 kroner på møbler.

Ikea her kommer jeg

De første mange møbler blev købt i Ikea, men selv om de har et stort udvalg af møbler kunne jeg ikke finde et spisebord der passede til både øjnene og pengepungen.

For at være ærlig var jeg en overgang ved at droppe tanken om at flytte hjemmefra… for hvordan skulle jeg kunne bo for mig selv nar jeg ikke engang kunne finde det f**king spisebord.

Onlineshopping FTW

I erkendelse af, at jeg ikke kunne finde et bor i en ”rigtig” butik fortsatte jeg min jagt på nettet. Men hold da op hvor er der mange – og hvor er de ens.

Jeg var virkelig lost og følte mig som en endnu større taber. De ting jeg kunne lide havde jeg ikke råd til, og dem jeg kunne betale var såå kedelige. Det virkede helt umuligt, at finde pæne billige møbler.

Men lige pludselig

Internettet havde opdaget at jeg var på møbeljagt, og ALLE annoncer det viste mig var for møbelfirmaer. Lidt tilfældigt kom jeg en dag til at trykke på en Køb møbler hos biva.dk reklame, og der var det. Et spisebord jeg havde råd til, og som ikke var grimt – faktisk var det helt pænt.

Så blev man voksen

Biva-bordet blev på mange måder et symbol på voksenlivet og en erkendelse af, at man undertiden finder det man mangler et helt andet sted end man skulle havde troet.

Selv om jeg ikke længere har bordet får jeg stadig et lille smil på læben når jeg tænker på det – og alt det jeg måtte i gennem for at  finde det.

Det er jo bare et spisebord sp

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her