5 ting du skal vide hvis du drømmer om større bryster

5 ting du skal vide hvis du drømmer om større bryster stoerre-bryster Hvis man ser realityshows som Paradise Hotel eller læser de glitrende magasiner med Hollywood sladder, får man let den opfattelse at silikone-implantater og store bryster er mere reglen end undtagelsen.

Når så mange ligger sig under kniven for at få større bryster, får man let det indtryk, at det er en enkel og komplikationsfri opperation, men sådan er virkeligheden ikke.

Hvis du er en af de mange der har overvejet, at give naturen en hjælpende hånd, og få opereret dine bryster større er her fem ting du bør have i tankerne før du får silikone-implantater.

1 – Silikonebryster holder ikke evigt

Det koster omkring 30.000 kroner at få en brystforstørrelse i Danmark, og man skal regne med at implantaterne skal udskiftes efter 10 til 15 år. Udover de planlagte udskiftninger er det ofte nødvendigt med vedligeholdelses operationer for at opretholde et flot udseende.

Det bliver let en meget dyr oplevelse at få større bryster, og du skal være opmærksom på, at det kan være nødvendigt med adskillige operationer.

2 – Store bryster giver ikke bedre selvværd

Du må endelig ikke tro at silikonebryster kan løse alle dine problemer. Et studie af American Journal of Epidemiology viste at kvinder med brystimplantater har 73 % større risiko for at begå selvmord end resten af befolkningen.

Den øgede selvmordsrisiko skyldes ikke implantaterne i sig selv, men giver et fingerpeg om at større bryster ikke kan løse eksisterende psykiske problemer som fx lavt selvværd eller depression.

Uanset hvordan du har det kan det være en rigtig god ide at snakke med en psykolog før du ligger dig under kniven.

3 – Det kan være svært at opdage brystkræft

Når man får indsat saltvands- eller silikoneimplantater vil der i større eller mindre omfang opstå arvæv. Arvævet kan gøre det vanskeligt at undersøge brysterne, hvilket kan fører til at brystkræft opdages senere.

Det er dog vigtigt at påpege at der ikke er påvist nogen sammenhæng mellem brystkræft og brystimplantater.

4 – Du kan forbedre dine bryster helt naturligt

Hvis du ikke er tilfreds med dine bryster er det faktisk muligt at ændre dem uden operation.

Den rette BH kan udrette mirakler, og selv om du har små bryster kan den rigtige BH fremtrylle en smuk kavalergang. Tag en snak med din lokale lingeri-butik, den rigtige BH kan udrette mirakler

Udover den rigtige BH, kan du også gøre meget for dine brysters look ved at træne musklerne.

Det er vigtigt du træner både for og bagsiden af overkroppen. En balanceret muskulatur skaber en god holdning og får dine bryster til at se større og mere faste ud.

5 – Tænk dig om

Drømmer du stadig om større bryster? Tænk dig godt om, og lav en grundigt research for du bestemmer dig. Det er vigtigt du er helt sikker på at du har truffet den rigtige afgørelse.

Det er din krop, og dit valg – hvad enten du vælger at få lavet brysterne større elle ej.

1 KOMMENTAR

  1. Jeg kan godt drømme om at have kæmpe plastic-patter bare for en dag. Mest af alt for at se hvordan det kunne se ud, men også for at se andres reaktion.

    I virkeligheden er jeg fint tilfreds med hvad naturen har udstyret mig med, men det kunne være ret fedt at prøve et større “sæt” 😉

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her