Sådan vælger du den rigtige størrelse BH

Sådan vælger du den rigtige størrelse BH bh-guide-300x225 Undertøj skal være behageligt og rart at have på, men det må også gerne være lidt lækkert.

Men hvordan finder man den perfekte kombination af sexet og praktisk, og hvordan er det nu lige med størrelsen.

Hvis du til dagligt går rundt med fire bryster og forvaskede bomuldstrusser? Skal du helt sikkert læse videre – og selv om du helt styr på det med størrelserne er her sikkert også et tip du kan bruge.

Enkelt trick får din BH til at side perfekt

Skærer din BH dine bryster over så det ser ud som du har flere en to..? Så har du fat i den forkerte skålstørrelse.

Køb gerne en brystholder med elastisk blondekant øverst, den hjælper med at glatte ud, og er perfekt hvis der er en smule størrelses forskel på dine bryster.

Er super tip er, at gå en størrelse op i skålstørrelsen, og ned i omkreds. Er du normalt en 75A, kan en 70B ofte sidde meget bedre.

Brug den den yderste hægte

Når en BH er ny skal den side perfekt når den er lukket med de yderste hægter. De næste hægter er beregnet til at tilpasse BHen hvis den har mistet noget af elasticiteten.

Hvis du er nød til at lukke med de inderste hægter når BHen er ny, har du købt en med for stor omkreds. Det samme er gældende hvis BHer glider op på ryggen, den skal side godt.

Brug brede stropper og undgå skulderproblemer

Hvis stropperne skærer sig ind i dine skuldre, er de sandsynligvis for smalle til at bære vægten af dine bryster. Køb en BH med bredere stropper, så slipper du for irriterende gnavsår på skuldrene.

Som en ekstra bonus får dine bryster også bedre støtte, hvilket giver en bedre kropsholdning.

Hvordan vasker du lingeri?

Når du har investeret en masse penge i lækkert undertøj, er det super ærgerligt hvis det bliver ødelagt efter et par gange vaske. Du bør altid følge vaskeanvisningen som står på den fastsyede snip.

Står der 30 grader eller håndvask, er det det du gør!

Vælger du at give det fine nye undertøj 60 grader og en tur i tørretumbleren, kan du kun takke dig selv når det bliver ødelagt.

Når du vasker skal du også huske, at lukke alle hægter og knappe alle knapper før du starter. Og husk endelig at bruge en vaskepose – så slipper du for at købe en ny vaskemaskine fordi en bøjle har sat sig fast i filtret.

Tørretumbleren er helt forbudt – den ødelægger ydersiden af microfibermaterialer, og undertøjet mister hurtige facon og elasticitet.

Miks og match smid det gamle ud

Hvad har man egentlig behov for af undertøj? Og hvilke farver bør man vælge?

Jo færre farver du vælger, jo lettere er det at mikse og matche dit undertøj. Hvis du køber samme sæt i flere farver fx hvid, sort og grå, kan du brugde delene sammen.

Du kan sagtens hade et sæt eller to med mere knald på farverne.. Det vil din kæreste givetvis syntes rigtigt godt om.

Vælg undertøj der passer til dit outfit

Du bør have både trusser og BHer der passer til din garderobe. En stropløs BH, en med halterneck, og en der kan bruges under t-shirts… tænk over hvad du har i klædeskabet og køb undertøj der passer der til.

Det er en god ide at have et miks af stringtrusser, hipsters og almindelige trusser, så har du altid noget der passer til dit outfit.

Det ser ret dumt ud med en trussekant under et par slimfit bukser, og det er heller ikke særligt elegant med g-streng under et kort skørt.

Ryd op op smid det gamle ud

Det er begrænset hvor mange ”krise-trusser” du har behov for. Så smid bare de gamle forvaskede bomuldstrusser ud med det samme. Har du undertøj du har haft liggende i skuffen i flere år? Ud med det! Det kan godt være det kan bruges hvis der ikke er andet der er rent, men så må du altså til at vaske lidt oftere.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her