Sådan undgår du vintertristhed

Hvis du ikke allerede er ramt af en mild vinterdepression giver den danske efterår dig alle mulighederne.

Det er koldt og fugtigt, og en dyne af trist efterårsvejr dækker landet – nogen burde gøre noget.

Vi danskere er verdensmestre i at brokke os over vejret, og blæsende regnfuld november dag forstår jeg det til fulde.

Det kan lyde fristende at blive på sofaen de næste 3-4 måneder, men det bliver nok en smule kedeligt i længden.

Vi har samlet en række forslag til hvordan du undgår, at efteråret og vinteren påvirker dit humør alt for meget.

En vinterdag i solen

De dage hvor solen skinner fra en frostklar himmel er noget af de smukkeste. Tag en hue og den tykke jakke på, og gå en lang tur i skoven eller langs vandet.

Når du kommer hjem kan du med god samvittighed krybe under tæppet med en kop varm kakao, og glæde dig over du fik noget ud af dagen.

Tag på miniferie med en du holder af

Nye oplevelser er det der giver livet værdi. En forlænget weekend i London med en du holder af giver ny energi til hverdagen, og kan holde humøret oppe i flere måneder.

Et godt tip er at kigge på dagens deal på din foretrukne deal side. Mini-ferie og spa-ophold er nogle af de steder hvor du kan gøre det bedste køb. Prøv fx dealhunter.dk

Det gode ved ferier er, at de giver dig noget at se frem til før du rejser, og gode minder at tænke tilbage på når du er kommet hjem.

Start et projekt

Det kan lyde lidt banalt, men hvis du har travlt med et projekt du synes er spændende er det ikke tid til at blive trist.

Dit projekt behøver ikke involvere et nyt køkken eller mange timer i det lokale fitness center. Måske har du altid drømt om at lære at strikke eller se alle afsnit af en gammel Tv-serie.

Den bedste forsikring mod tungsindighed er, at holde dig i gang. Hvis du først falder hen kan det være svært at komme i gang, så prøv at holde energien og giv dig selv et spark hvis du bliver for magelig.

Sådan undgår du vintertristhed sp

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her