Verdens særeste skønhedsbehandlinger

Nogle kommer majonæse i håret for at pleje det, men det er langt fra det særeste folk gør for skønheden. Vi kigger her nærmere på nogle af verdens mærkeligste skønhedsbehandlinger.

Slangemassage

Hvis du alligevel er i Israel kan du passende kombinerer det med en god omgang slangemassage! For bare 380 DKK kan du lade dig forkæle med en afslappende massage af syv slanger. Eftersigende er ingen af slangerne giftige, så hvad venter du på?

Myre peeling

Myre kan ødelægge en ellers fantastisk picnic, og ikke meget andet! Jeg ved godt de sikkert spiller en vigtig rolle i økosystemet, men jeg er mere begejstret over den effekt de kan have for huden. En ny bodyshampoo laver af myre lover at give et energi-boost af en anden verden.

Kollagen marshmallows

De fleste ved at kollagen hjælper med at bekæmpe hudens alderstegn, og mange anti-age produkter indeholder da også kollagen. I Japan er de gået skritet videre, og har kombineret det bedste fra skønhedsindustrien med klassisk lejrbåls-snak – Collagen Marshmallows! Hver pakke med skumfiduser indeholder 3000 mg kollagen, det lydder skørt, men jeg vil ikke helt afvise ideen.

Marineret i alkohol

Her i Danmark er sake mest kendt som en populær ledsager til sushi. Tager du turen til Japan kan du lade din krop marinere i et forfriskende sake-bad, eller måske er du mere til et rødvins- eller kaffebad? Er du stadig ikke fristet, tilbyder vores tyske naboer at bade din krop i øl. Hvad der sker med alt den skønne alkohol efter spa-behandlingerne melder historien ikke noget om.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her