Guide til vintage shopping i Milano

Guide til vintage shopping i Milano vintage-shoppin-milano-300x228 Milano er en af verdens anerkendte mode-hovedstæder, og det betyder naturligvis at der findes et kæmpe udvalg i de mange modebutikker.

Udover kendte brands og flagship-butikker er den nord italienske by også et paradis for vintage elskere.

Ligegr du vejen forbi Milano kan du gå jagt i en sandvintage-himmel. Her finder du alle godterne, vintage-tendensen har taget verden med storm, og du behøver ingen yderligere undskyldning for at ”shop till you drop”!

Uanset om du er til luksus-vintage, eller den mere sparsommelige type, så findes der med en butik som passer til ethvert budget. Her får du et håndplukket udvalg af Milans vintage-perler.

De fire bedste vintage butikker i Milano

Elizabeth The First

Hos Elizabeth the First er en smuk forretning med vintagetøj og tilbehør, her kan du alt fra Guccisko og silketoppe til pelse og Armani blazere. Forretningen ligger ved Milanos flod i et af byens ældste kvarterer. Forkæl dig selv med en dejlig masse shopping, efterfulgt af en velfortjent frokost ved floden, hos en af de mange lokale restauranter.

Adresse: Alzaia Naviglio Grande 44, Milano

Cavalli e Nastri

Man kan godt miste pusten en smule hos Cavalli e Nastri. Butikken er Milanos luksus second hand-butik, og her kan du være sikker på at finde det perfekte og chikke vintagetøj-og tilbehør her. Der er endda et særligt udvalg af de smukkeste udsmykkede vintage-brudekjoler og tilbehør. Så skal man finde sig en unik brudekjole, kan det på alle mulige måder ske i Milano, men shh.. det er stadig en lille hemmelighed!

Adresse: Via Brera 2 , Via Giacomo Mora 3 & Via Giacomo Mora 12, Milano

Guide til vintage shopping i Milano vintage-shopping-milano-cavallie

Humana Vintage

Centralt beliggende i hjertet af Milano, Humana kører stilen med italiensk mode fra 60’erne, 70’erne og 80’erne, og her findes både kvinde-og herremode til overkommelige priser. Selvom du bruger en hel eftermiddag hos Humana Vintage, skal du ikke have dårlig samvittighed, det er nemlig en verdensomspændende humanitær organisation, så du behøver ikke engang nogen undskyldning for at bruge penge her!

Adresse: Via Cappellari, Milano, Italien

Blitz

Blitz er meget mere end vintage-tøj og tilbehør, hos Blitz finder du Art deco-plakater, kitsch-objekter, skøre kunstværker og ting til en alternativ kontor-indretning. Hvis du er på udkig efter decor, som skal give dit hjem et retro-look, kan du helt sikkert finde mange spøjse tingester både til kontoret, soveværelset og badeværelset. Besøg en anderledes vintage-shop, og fyld kufferten op med dine skøre fund!

Adresse: Via Cosenz 44/4, Milano

Er du mere til online vintage shopping eller går ferien ikke lige til Milano har vi samlet en guide med mere end 16 onlinebutikker hvor du kan få stillet de værste abstinenser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her