Acnicyl behandler og forebygger bumser

Acnicyl behandler og forebygger bumser acnicyl Akne og uren hud opstår ofte hos unge, men mange voksne kender også til problemet.

Acnicyl er en ny produktserie som behandler og forebygger akne uden at udtørre huden.

Acnicyl CLEANSER, en dybderensende gel, og Acnicyl CREAM, en plejende creme.

Den mest almindelige årsag til at man får bumser er hormonforandringer, men også uren hud, forskellig medicin og kosmetik kan påvirke huden.

Akne er meget almindeligt; blandt unge rammes hele 85 procent, men også voksne kan have problemer med akne og uren hud

Acnicyl er en komplet serie med en plejende creme og en rensegel, som effektivt rengør din hud, samtidig med at de behandler akne, blødgør og hjælper med at genoprette hudens naturlige fugtbalance.

Desuden er produkterne lette at anvende. Det kræver kun nogle få minutter morgen og aften at få en god hudplejerutine.

Acnicyl er effektiv og uden parfume

Produkterne er skånsomme mod følsom hud og samtidig effektive. Acnicyl-serien indeholder mælkesyre, som er et naturligt stof for kroppen og som sænker hudens pH, hvilket skaber et dårligt miljø for aknebakterier.

Produkterne indeholder hverken parfume, alkohol eller stoffer der kan misfarve tøj.

Acnicyl CLEANSER er et kosmetisk produkt bestående af en let anvendelig dybderensende gel, som modvirker bumser og uren hud. Gelen er parfumefri og bruges morgen og aften. Acnicyl CLEANSER fjerner effektivt urenheder og overskydende talg uden at udtørre huden.

Acnicyl CREAM er kategoriseret som et medicinteknisk produkt der behandler akne, bumser, hudorme og uren hud.

Den parfumefri creme indeholder en sammensætning af ingredienser, der på en skånsom måde fjerner døde hudceller, hjælper med at åbne tilstoppede porer og forhindrer den bakterietilførsel som danner akne.

Cremen blødgør og hjælper med at genoprette hudens naturlige fugtbalance. Acnicyl CREAM smøres på udsatte områder morgen og aften, og behandlingen gentages i mindst 6 uger og siden efter behov. Acnicyl CREAM indeholder ingen konserveringsmidler.

Priser: Acnicyl CREAM 30 g. 89,95 kr, Acnicyl CLEANSER 100 ml 109,95 kr. Du finder dem bl.a. hos med24.dk

3 KOMMENTARER

  1. Det lyder som en lidt billigere og simplere version af Pro active, som jeg har været interesseret i et stykke tid nu, men prisen har skræmt mig lidt væk hehe.

    Jeg regner med at købe dette produkt snarligst.

  2. Jeg har anvendt Acnicyl. Der er god på min følsomme hud, hvor Basiron har vist sig at være for stærk. Gode resultater efter ca. en ugen 🙂

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her