De 11 bedste skønhedsbutikker på nettet

Udvalget er større, priserne lavere,

og du slipper for at spille tiden i uendelige butikskøer.

Hvad enten du er på udkig efter billige hudplejeprodukter, en ny lækker shampoo eller bare skal have suppleret samlingen af makeup, er der penge at spare ved at købe skønhedsprodukter online.

Vi har opdelt butikkerne i tre grupper: En med danske skønhedsbutikker, en med shops fra andre EU-lande og en med butikker uden for EU.

Vi starter med de danske beautybutikker

Med24: En dansk internetbutik med produkter inden for sundhed, velvære og pleje. Her finder du udover skønhedsprodukter også håndkøbslægemidler samt et stort udvalg af kosttilskud og slankeprodukter. På mange måder er Med24 en slags Matas… bare meget billigere.

De 11 bedste skønhedsbutikker på nettet http%3A%2F%2Fwww.madison.dk%2Fgo

 

Beautycos: Bag det lidt aparte navn gemmer sig en kæde af fysiske butikker fordelt over hele landet. Udover de seks butikker har Beautycos også en webshop, hvor du bl.a. kan købe skønhedsprodukter, dufte og hudplejeprodukter.

De 11 bedste skønhedsbutikker på nettet https%3A%2F%2Fwww.madison

 

BilligParfume: Danmarks største parfumeforretning på nettet. Her finder du mærke parfumer, deodoranter, hudplejeprodukter til stærkt nedsatte priser. Står en ny duft på indkøbslisten er BilligParfume et godt sted at starte.

De 11 bedste skønhedsbutikker på nettet http%3A%2F%2Fwww.madison.dk%2Fgo

 

Billigvoks: Hos Billigvoks finder du ikke bare billig hårvoks, du finder en komplet sortiment af lækre og billige skønhedsprodukter. Hvad enten du er til helse, hår eller hudpleje kan du få dine vildelse shopping behov stillet ved Billigvoks.

De 11 bedste skønhedsbutikker på nettet http%3A%2F%2Fwww.madison.dk%2Fgo

 

Skønhedsbutikker fra andre EU-lande

Er du på jage efter en helt speciel øjenskygge, eller er du en tilbudshaj der altid går efter den bedste pris kan det ofte være en god,at kigge ud over grænsen.

Der findes at hav at gode skønhedsbutikker i både England og Tyskland, og hvis du synes udvalget var stort i Danmark, så bliver gør dig klar til at blive overvældet.

Lookfantastic: Engelsk butik med ekstremt stort udvalg at hårprodukter, makeup og hudplejeprodukter. Du finder bl.a. følgende mærker: Bare Minerals, Kérastase, Clarins, American Crew, Redken og Murad.

De 11 bedste skønhedsbutikker på nettet http%3A%2F%2Fwww.madison.dk%2Fgo

 

Penhaligons: Engelsk butik med dyre og luksuriøse produkter, gode som gaver eller hvis du selv fortjener lidt ekstra.

De 11 bedste skønhedsbutikker på nettet http%3A%2F%2Fwww.penhaligons.co

 

Hqhair: Engelsk butik med et stort udvalg af hår og hudplejeprodukter. Hqhair har også en outlet med mange gode tilbud.

De 11 bedste skønhedsbutikker på nettet http%3A%2F%2Fwww.madison.dk%2Fgo

 

BeautyBay: Engelsk onlineshop med stort udvalg af diverse skønhedsprodukter og parfumer. Fører eks. følgende mærker Stila, Jurlique, Urban Decay, Ole Henriksen og Christian Dior

De 11 bedste skønhedsbutikker på nettet http%3A%2F%2Fwww.beautybay

 

Butikker fra lande udenfor EU

Følgende butikker har adresse uden for EU – du skal derfor tage højde for moms og told. Det er langt fra sikkert dine produkter bliver taget i tolden og ofte tilbyder butikkerne at refundere dine ekstra udgifter.

Strawberrynet: Stort udvalg af makeup, parfume, hårpleje og hudplejeprodukter. Priser er gode og du finder fx følgende mærker Anna Sui, Biotherm, Bobbi Brown, Tweezerman, Versace og Yves Saint-Laurent.

De 11 bedste skønhedsbutikker på nettet http%3A%2F%2Fwww.madison.dk%2Fgo

 

Feelunique: Stort udvalg og gode priser. Sender gratis til hele verden, og deres kundeservice er intet minder end fremragende.

Kender du en god online skønhedsbutik, eller har du et godt råd om nethandel så del det med andre neden for.

3 KOMMENTARER

  1. Der er en fantastisk liste i har lavet, den er super når man skal på tilbuds jagt. Men jeg synes også, at billigvoks.dk skal med. På navnet lyder det som om, at de kun sælger voks, men de har også et stort udvalg af shampoo, balsam, hårkure, og det jeg køber mest af: stylingprodukter. Jeg har en enkelt gang ringet til dem for at få hjælp til at finde en god hårkur, og de var super søde i telefonen.

    • Hej Lene

      Feelunique sender ordrene fra Jersey som ikke er en del af EU. Man kan derfor god risikerer at skulle betale told og moms. Feelunique tilbyder dog at refunderer evt. told- og momsomkostninger hvis man er så uheldig at pakken bliver fanget.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her