EGF Serum – En luksuriøs tidsmaskine

Drømmer du om fyldig, glat og fast hud? Det franske skønhedsmærke Vie Collection giver dig en luksuriøs serum, som med vidunder-ingrediensen EGF udretter små mirakler for din hud.

Time Control Deep Wrinkles EGF Serum fra franske Vie Collection er en innovativ serum med it-ingrediensen EGF, der reducerer de almindelige tegn på ældning af huden såsom dybe rynker, tab af elasticitet og manglende fasthed. Med det celleaktiverende protein, EGF, stimuleres hudens naturlige produktion af kollagen, elastin og hyaluronsyre, så de dybe rynker i ansigtshuden udfyldes, samtidig med at det styrker hudens naturlige evne til at forny sig selv.

Time Control er baseret på en innovativ formel med en kombination af EGF-Like Peptide, der efterligner hudens naturlige EGF og øger celleaktiviteten, og EGF-ACTIV COMPLEX, der booster virkningen af EGFs naturlige forekomst i huden og maksimerer effekten heraf.

Med Time Control opretholdes hudens vitalitet, og giver den en mere jævn og glat overflade. De aktive ingredienser fremmer hudens egen evne til at binde fugt, og huden vil derfor hurtigt føles mere næret og genvinder sin styrke og glød. Med en let og silkeblød konsistens, absorberes serummen hurtigt og giver huden en mere glat overflade og en smuk udstråling.

Om Vie Collection

Vie Collection er et fransk cosmeceutical skønhedsbrand, der, inspireret af æstetisk medicin og videnskabelige opdagelser, udvikler patenterede højteknologiske formler, anti-age løsninger og hidtil usete procedurer for professionelle ansigtsbehandlinger, som alle karakteriseres ved effektivitet og synlige, dybdevirkende og langvarige resultater.

Med et videnskabeligt team, der består af eksperter i hudens biologi og læger uddannet i æstetisk medicin, er Vie Collections produkter og skønhedsbehandlinger udviklet til at korrigere hudens alderstegn med et enkelt og klart mål: synlige og dokumenterbare resultater.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her