5 hurtige tips til smuk hud

5 hurtige tips til smuk hud smuk-hud Navnet siger dig måske ikke det helt store, men hud og skønheds-eksperten Kate Sommerville er blandt de absolut hotteste navne blandt stjerne i Hollywood.

Her får du den eftertragtede gurus bedste tips til smuk og strålende hud.

Blandt de mange stjerner der lader sig vejlede af Kate Sommerville finder vi skønheder som Debra Messing, Sharon Stone og Jessica Alba.

Den feterede hudekspert har netop udgivet en bog «Complexion Perfection» spækket med tips til smukkere og mere strålende hud, vi kigger her nærmere på fem af Kate Somervilles bedste råd til en smukkere hud.

5 tips til smuk hud du kan bruge med det samme

Drik vand
– Huden er kroppens største organ, og det er afgørende at få tilstrækkelig væske, da det har en rensende effekt på kroppen. Ifølge Kate Sommerville er sund kost vigtigt hvis man ønsker naturlig smuk hud.

Honning på læberne
– Honning er fantastisk på tørre og sprukne læber. Kom et tyndt lag honning på læberne, og lad det virke et kvarter før du tørrer det af. Det lyder måske en smule alternativt, men honning på læberne giver de blødeste læber du kan forestille dig.

Drop de koffeinholdige drikkevare
– Kaffe og læskedrik der indeholder koffein dehydrerer og har derfor en negativ påvirkning af huden. Hvis du spiser forkert og drikker for meget kaffe, er huden noget af det første der påvirkes.

Dobbelpeeling
– For at opnå det bedste resultat når du peeler huden, er der nødvendigt at angribe opgaven med to forskellige metoder. Kate Sommerville anbefaler at man benytter en fysisk peeling med skrubbekorn, samt en kemisk-peeling.

Spis grønt
– Det er ikke nogen hemmelighed at sund kost er afgørende for smuk hud. Kate Somerville anbefaler grønne grøntsager som spinat, salater og grønkål, da de indeholder ekstra mange vitaminer og mineraler.

Udover de fem tip til smuk hud understreger Kate Somerville også vigtigheden i gode og rene hudplejeprodukter.

Helt for egen regning vil jeg anbefale de skønne produkter fra Dermologica– en hudplejeserie som er fri for skadelige indholdsstoffer. Vi har tidligere sammenlignet priser på Dermologica hudplejeprodukter, så det behøver ikke koste kassen af få smuk hud.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her