Få styr på forårets hårtrends

Få styr på forårets hårtrends foraarets-haartrends-2010 Schwarzkopf Professional er klar med Essential Looks ”pure” kollektion, der er med til at sætte standarden for, hvordan moden kommer til at se ud forår/sommer 2010. Få indblik i fem modsætningsfyldte modetrends, der kommer omkring alt lige fra boudoir til punk og sport.

De fem Essential Looks modetrends

Boudoir: Sensuel og romantisk. Blonder og silke. Boudoir stilen er flirtende og nostalgisk. Hårtrenden præsenterer frisurer fuld af sexet fylde med et romantisk touch. Det afspejler sig i bløde, feminine former med undertoner af vinrød og kobber.

Cyber Sport: Moderne sportstøj i samspil med 60’ernes kropsnære tøj. Nylontøj i cyberfarver. Denne hårtrend udtrykker bevægelse, har skarpt markerede kanter og stor fleksibilitet i styling. Sort er basis og stærke farver anvendes til at skabe glans og futuristisk spræl.

Uniform: Cool og clean med luksuriøs finish. Militærtøj med et sexet touch. Hårtrenden er unisexfrisurer med lige linier og skarpe kanter. Farverne er matgrøn, blå og grå med sort som basisfarve.

New Rebel: Cool, casual look. Slidte jeans med løse t-shirts i tilfældige snit. Frisuren fremstår bevidst sjusket. Et væld af struktur og bløde kanter giver skarphed i sampil med blonde og lysebrune farver i kolde toner.

Punk Goddess: I denne sæson ser man sensuelt, glamourøst tøj, der er brændt og ødelagt og dermed får et punket udtryk. Trenden er langt hår i etager med utæmmede krøller, der skaber bevægelse og volume. Hårfarverne er stærke med glansfuld finish, der tilfører et luksuriøst touch.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her