Hårkur fra køleskabet

Hårkur fra køleskabet hjemmelavede-haarkur Er du løbet tør for den dyre hårkur? Eller har du bare fået lyst til at give håret en anderledes pleje? Et af de bedste produkter til hårpleje finder du måske i dit eget køleskab.

Det lyder måske en anelse ulækkert men majonæse er en fantastisk hjemmelavet hårkur. Den fede udgave er den bedste, så er der ingen grund til at anvende light produkter.

En håndfuld majonæse rækker til hele håret. Maser det godt ind, og vær særlig omhyggelig med hårspidserne. Pak derefter håret ind i en plasticpose, dæk med et håndklæde og lad det side i mindst en halv time. Slut af med at skylle den hjemmelavede hårkur af majonæse ud, og vask efter med en god shampoo der passer til dit hår.

Det er kombinationen af æg og olie der gør majonæse så velegnet til hårpleje. Den majonæse du køber i supermarkedet er god, men en hjemmelavet er lige en tand bedre. Vælger du selv at lave din majonæse slipper du for tilsætningsstoffer, og så smager det også maget bedre hvis du skulle får lyst til at spise “resterne”. Her er en god opskrift på majonæse, eller en hjemmelavet hårkur om du vil:

  • 2 Æggeblommer
  • 2 ½ dl Olie
  • 1 tsk. Eddike eller citronsaft

Æg og olie skal stuetemperatur inden man begynder. Æggeblommerne kommes i en rundbundet skål og røres sammen med eddiken. Den første halve dl af olien tilsættes dråbevis under kraftig piskning. Resten af olien tilsættes langsomt, ligeledes under kraftig piskning.

Hvis du har planer om at spise resterne kan du smage majonæsen til med salt, peber og en smule sennep. Hvis du er nervøs for salmonella fra æggene, kan du købe varmebehandlede æggeblommer i dit supermarked. Majonæsen skal opbevares i køleskabet, og holder en uges tid.

God fornøjelse med din hjemmelavede majonæse hårkur.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her