Spar 49 % på en Mason Pearson hårbørste

Verdens bedste hårbørste, evigheds-børsten..

..eller ganske enkelt a brush for life

Bag de flotte ord gemmer sig de klassiske Mason Pearson børster, som siden 1885 mere eller mindre har sat standarden for børster.

Mit første møde med Mason Pearson startede lidt tilfældigt på en online shoppingtur på Amazon.

Jeg var egentlig på udkig efter et nyt glattejern, men de fine anmeldelser af Mason Pearson hårbørsten fangede ret hurtigt min opmærksomhed.

Mason Pearson er dyr med god

Det var dog ikke kun de flotte anbefalinger der fik mig til at spærre øjnene op, prisen på 42 £ (DKK 360) for et instrument der ikke kan andet end at redde håret – havde jeg fundet verdens bedste hårbørste?

Jeg brugte de næste uger til at researche lidt på Mason Pearson, og jo flere anmeldelser og test jeg læste, des mere blev jeg sikker på jeg måtte eje denne børste.

Jeg bestemte mig for at investerer i en Pocket Pure Bristle Brush B4, da den har en størrelse så jeg kan have den med i tasken. Den er som navnet fortæller lavet af naturhår nærmere bestemt ægte vildsvinehår, og er ca 18 cm lang.

Hvis du hellere vil købe i Danmark har jeg set børsten til 726,- DKK ved Billigvoks, hvilket også er et godt tilbud på en Mason Pearson børste.

Mine erfaringer med Mason Pearson børsten

Først og fremmest er her tale om en virkelig smuk børste. Det kan godt være det lyder lidt cheesy, men man fornemmer virkelig at der er tale om et stykke kvalitets værktøj.

Selv om jeg har langt hår der let blive filtret glider børsten let gennem håret, og er behagelig mod hovedbunden.De fine vildsvinehår efterlader håret glat og skinnende, og særligt til håndklæde tørt hår er den fantastisk.

Vil jeg anbefale den til andre?

Et klart og larmende JA! Flere af mine veninder er blevet overbevist, ja selv min fornuftige mor har nu en Mason Pearson børste liggende på badeværelseshylden. Den er dyr, men helt sikkert pengene værd.

ALLE jeg kender der har prøvet børsten er super glade for den. Hvad enten de har fint eller kraftigt hår har de kun positive ting at fortælle om hårbørsten.

Passer du ordentligt på børsten, er jeg sikker på den holder i mange år – Måske er der virkeligt tale om en børste for livet!

Læs selv flere anmeldelser af Mason Pearson hårbørsten på Amazon, som også er det sted jeg har fundet de originale børster til den billigste pris.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her