Her køber du møbler på nettet [25+ danske online møbelbutikker]

Lækre designermøbler er skønne.

Billige designer møbler er fantastisk.

Men ved du hvordan du kan få BEGGE DELE?

Svarede du JA? Så giv dig selv en high five, sæt et supershopper-badge på brystet…

Svarede du Tjaaaa sikert online?

Så læs videre, for i dag får den ultimative guide til online møbelkøb:

Den vil spare dig for både tid og penge, og løfte din indretning til nye højder.

Vi du direkte til oversigten over online-møbelbutikker? Tryk her og kom hurtigt i gang med din møbelshopping.  Listen indeholder 25+ håndplukkede links til de bedste shops.

Inspiration til indretning og køb af møbler

Det kan være svært af få en original ide til indretning, men det er også helt ok at lade sig inspirere af andre.

Den gode ide kan komme af et praktisk behov for fx opbevaring, eller den fysiske udformning af det rum du er i gang med at indrette.

Her køber du møbler på nettet [25+ danske online møbelbutikker] lack-ikea

Slip fantasien løs, og lad i første omgang ikke økonomi, farve eller producent styre dine valg. Du er ikke tvunget til at købe svævehylden fra LACK serien bare fordi IKEA ikke har andre hylder der passer til målene på din væk.

Hent inspiration boligmagasiner og møbelkataloger

Jeg ved det godt:

Det er let at falde for den pæne stol på side 54 i BO BEDRE, men er du sikker på den passer ind i din indretning?

En god møbelshopper henter inspiration overalt, men skaber sin egen stil, og lader sig ikke styre af blogs eller de lækre billeder i ELLE DECORATION.

Brug boligmagasinerne og møbelbutikkernes kataloger til at finde gode ideer, men tænk møblerne ind i dine rum, og lad i sidste ende fornuften bestemme.

Er du i tvivl om hvilket af de mange boligmagasiner du skal vælge har Julie fra The Rusty Home lavet et glimrende indlæg, hvor hun anmelder 7 forskellige boligblade.

Måske har du allerede adgang til boligmagasiner helt GRATIS?

I flere af de mest populære mobilpakker er der adgang til en eller anden form for onlinemagasiner.Her køber du møbler på nettet [25+ danske online møbelbutikker] boligmagasiner-300x156

Med Telmore Play kan du fx læse magasinerne RUM, BoligLiv og ALT for damerne Interiør, og også teleselskabet Plenti giver adgang til en række af de mest populære bolig- og livsstilsmagasiner.

Brug Pinterest som inspiration til din indretningsstil

Din stil og smag er selvfølelig unik…

… eller er den?

På hele verdens idekatalog Pinterest (der er deres egne ord) kan du findeinspiration til ALT… og jeg mener ALT.

Lige meget om du er til minimalistisk nordisk, klassisk antik eller shabby chic er du ikke den eneste. På Pinterest finder du lister og inspiration til møbelkøb og indretning, og du kan let dele dine egne ideer med resten af fællesskabet.

Sådan finder du møbel inspiraion med Pinterest:

Du starter med en søgning efter et emne på Pinterest.

Her køber du møbler på nettet [25+ danske online møbelbutikker] pinterest-soeg-moebler

Er du for eksempel på jagt efter gode ideer til indretning med genbrug, er det det du skal søge efter møbler og genbrug.

Derefter vil Pinterest give dig en oversigt med såkaldte Pins der matcher dine kriterier:

Her køber du møbler på nettet [25+ danske online møbelbutikker] pinterest-moebel-shopping-idekatalog

Som du kan se er udvalget enormt, og spænder over gentænkte teaktræsskænke, pallemøbler og bænke af murertreller.

De 3 bedste blogs om indretning

Mangler du stadig inspiration til møbelindkøbet er det tid til at studerer de mange blogs om indretning og interiør.

Hvis du er gør-det-selv-typen er der ekstra meget at hente hos internettets mange skønne boligbloggere. Det var fx her du første gang kunne læse om hjemmelavede møbler af paller og murertreller.

Udvalget af boligblogs er imponerende, og kvaliteten er visse steder skyhøj. Her er vores bud på Danmarks bedste blogs om indretning:

1 – Boligcious

Her køber du møbler på nettet [25+ danske online møbelbutikker] Boligcious-1024x459

Boligcious er en af de mest læste blogs i Danmark, og det forstår vi godt. Her kan du suge til dig af god stil, lækkert design og de nyeste tendenser inden for interiør.

Kvinden bag Boligcious er den stilsikre Malene Marie Møller der gavmildt deler ud af sin observationer og sans for indretning.

2 – Homesick

Her køber du møbler på nettet [25+ danske online møbelbutikker] homesick-1024x567

Den anden udvalgte boligblog er Homesick. Bag bloggen står 2 (de var oprindeligt 3) piger i 20’erne, der har skabt siden ud fra en fælles interesse for interiør, inspiration og personlig boligstil.

Bloggen er spækket med DIY (gør det selv) guides til alt fra et hjemmealvet betonsofabord til støvsuger-lamper.

Stilen på Homesick er uformel og meget skandinavisk. Du vil formentlig blive ramt af det-må-jeg-have-syndromet flere gange hvis du giver dig i kast med den, men du vil nyde hvert sekund.

3 – Sonoma Seven

Her køber du møbler på nettet [25+ danske online møbelbutikker] sonoma-seven-1024x617

Er du til personlig stil og spændende DIY projekter er Sonoma Seven et rent overflødighedshorn af lækkerhed.

Siden er Mille Emilies personlige blog og hun deler gavmildt ud af personlige indretningstips og kreative gør-det-selv-projekter.

Mille Emilie har en rustik og meget “rå” stil og hun kombinerer gerne vintagefund med fine træmøbler og grønne planter.

Sonoma Seven handler ikke kun om indretning. Du får også små fortællinger om livet som mor og andre hverdagseventyr.


Den ultimative liste over online møbelbutikker

Det er smart og let at købe møbler på nettet, så det kommer næppe bag på nogen at udvalget at online interiør butikker er enormt.

Som du kan se har vi meget ubeskedent valgt at kalde vores liste over danske webshops med møbler for den ultimative liste.

Det har vi gjort fordi vi faktisk mener den er ultimativ – Vi har langt mange timer, penge og frustrationer i listen, og vi er faktisk ret stolte af resultatet.

Her er den så!

IKEA

Her køber du møbler på nettet [25+ danske online møbelbutikker] ikea Den første butik på listen behøver ikke nogen stor introduktion.

IKEAs hjemmeside finder du alt det du kender fra varehusene. Er du på jagt efter en Billy reol eller en Molger bænk er du altså havner det rigtigt sted.

IKEA udvikler og eksperimenterer løbende med deres varer, så selv om det “bare er fra IKEA” kan det sagtens være både god kvalitet og ramme tidens trends.

IKEAs webshop er toptrimmet og selv om antallet af møbler er overvældende er det rimelig let at finde rundt. Et godt råd er at bruge søgefunktionen, nogle produkter gemmer sig i en anden afdeling end man først skulle tro.

Den største ulempe ved at købe IKEA-møbler online, at du ikke kan få en lun kanelsnegl når du er kommet gennem butikken.

BOBO

Her køber du møbler på nettet [25+ danske online møbelbutikker] bobo BOBO Online er en klassisk møbelbutik i ordets bedste forstand. Her finder du det du ALT det du du skal bruge for at sammensætte et moderne og smagfuldt hjem.

Butikken har udover et stort udvalg i sofaer, spiseborde og senge etc. også en særlig afdeling med møbler fra tyske Kare Design.

Med møbler fra Kare har du mulighed for at give din indretning et ultra personligt udtryk og det unikke interiør kan få det bedste frem i selv den mindste lejlighed.

Møbelbutikken BOBO er 100% online, så hele butikken er designet til at give din den bedst mulige købsoplevelse fra start til slut.

Når du køber møbler ved BOBO får du prismatch, gratis fragt, 365 dages returret og indbæring med uden ekstra omkostninger.

Vi har selv gode erfaringer med BOBO, og skal man tro på Trustpilot er vi ikke de eneste – Her scorer butikken godt hvilket slet ikke kommer bag på os.

Bilka

Her køber du møbler på nettet [25+ danske online møbelbutikker] bilka-bolig Store pakker med kød og morgenmad er ikke det eneste du kan købe i Bilka. Den landsdækkende indkøbsgigant har også en online butik med en særlig afdeling dedikeret til møbler og indretning.

I Bilkas online boligafdeling finder du alt lige fra senge, sofaer, stole, borde, spisebordssæt og entrémøbler til lamper, gardiner og interiør til børneværelset og badeværelset.

Priser en er rimelige og du særligt de mange og hyppige tilbud og udsalg gør, at du ofte kan gøre en rigtig god handel hos Bilka.

Har du et lokalt Bilka-varehus i nærheden kan du ofte se flere af møblerne udstiller der. De udstillede møbler er ofte senge og sofaer, mens de mindre møbler indgår i det normale sortiment i butikken.

WuptiHer køber du møbler på nettet [25+ danske online møbelbutikker] wupti-bolig-have

Du kender måske Wupti som elektronikforretningen med de populære Wupti-Pede reklamer der i slutningen af 10erne gjorde Alexandre Willaume verdens kendt i Danmark.

Hvad du måske ikke vidste er, at Wupti nu er blevet til en markedsplads der samler varer fra mange forskellige forhandlere under en stor paraply. Koncepter med de mange sælgere på en fælles platform er kendt fra bl.a. Amazon, så der er ikke noget nyt og underligt.

Wupti er i dag ejet af Dansk Supermarked der bl.a. også ejer Bilka, Føtex og Netto. Hos Wupti finder du derfor mange af de samme møbler som hos fx Bilka, men der er også mange unikke ting.

Efterhånden som Wupti vokser sig stor og handelsplatformen tager fart kan man forvente at udvalget bliver endnu større… Vi glæder os!

Sofabord-online.dk

Her køber du møbler på nettet [25+ danske online møbelbutikker] https%3A%2F%2Fwww.madison

 

Ind i mellem falder man over en webshop der sælger præcis det man forventer… Sådan er det med Sofabord-online.dk

På Sofabord-online.dk kan du vælge mellem et imponerende stort udvalg af sofaborde i forskellige designs og materialer.

Hvad enten du er til et sofabord i træ, linoleum, laminat eller noget tredje kan du finde det her. Sofabordene kan får i mange forskellige former og faconer, alt fra et klassiske rektangulært bord i massivtræ over runde og dråbeformede til de mere organiske faconer.

Hvis du ved første øjekast ikke kan finde et sofabord der matcher dine behov er der også gode nyheder.

Sofabord-online.dk har en særlig design dit eget sofabord funktion hvor du kan slippe kreativiteten fri og give den som møbeldesigner.

Du får altså mulighed for at skabe et helt unikt sofabord efter specialmål, som passer 100% ind i din stue. Det er da smart!

Jeg er selv sofabordene i linoleum er vildt lækre, faktisk er jeg så begejstret med dem, at jeg selv har et stående der hjemme.

Unoliving.com

Her køber du møbler på nettet [25+ danske online møbelbutikker] https%3A%2F%2Fwww.madison

 

Hvis stort udvalg, lave priser og mange kendte møbel brands er noget for dig vil du elske Unoliving.com

Er du derimod til landsdækkende fysiske butikker er der ikke meget at komme efter. Unoliving findes udlukkende på nettet, men til gengæld gør de aldeles fremragende online.

På den Aarhus baserede webside kan du købe alt fra senge og sofaer til boligtekstil og havemøbler. Du finder et utal af kendte mærker fx Bloomingville, JENSENplus og Nordal.

Jeg har selv handlet ved Unoliving flere gange (bl.a. en dejlig sofa) og har alle gangene været meget tilfreds med oplevelsen. Gratis fragt og usædvanlig hjælpsom support er bare et par af de ting der gør at butikken får mine varmeste anbefalinger.

My Home Møbler

Her køber du møbler på nettet [25+ danske online møbelbutikker] http%3A%2F%2Fwww.myhomem%C3%B8bler

 

Udover 28 møbelbutikker fordelt over hele landet har My Home Møbler også en endog meget stor online shop.

I den online udgave af My Home finder du det samme udvalg du kender fra butikker og falder du over et godt tilbud i en af kædens mange reklamer kan du oftest også købe det på nettet.

My Home er særlig kendt for deres billige sofaer, og no-nonsens tilgang til møbelsalg. Det kan derfor være en rigtig god ide, at kigge for en af de fysiske butikker for du klikker køb. Nogle møbler er langt billigere end kvaliteten fortjener, men andre er mere “du får hvad du betaler for”.

Coop.dk

Her køber du møbler på nettet [25+ danske online møbelbutikker] https%3A%2F%2Fshopping.coop

 

Hvis du handler i Kvickly har du sikkert set de lækre FDB møbler og sikkert også drømt om en stue fyldt med de lækre design klassikere.

FDB møblerne der er skabt af møbeldesignere som Børge Mogensen, Poul M. Volther og Ejvind A. Johansson er helt sikkert diamanterne i Coops møbelsortiment, men de er langt fra det eneste du finder i boligafdelingen på Coop Shopping.

Coop Bolig er en velintegreret del af Coops hjemmeside og der er en sand fornøjelse at klikke rundt i de forskellige underkategorier.

Pris- og stilmæssigt er der noget for alle, så selvom J 46 stolen ikke er på din ønskeliste er Coop et besøg værd.

Bolia

Her køber du møbler på nettet [25+ danske online møbelbutikker] https%3A%2F%2Fwww.madison

 

Deres butikker eller showrooms oser af skandinavisk ro og rene linjer – Og skandinavisk møbeldesign er præcis hvad du får hos Bolia.

Udvalget af møbler og accessories er stort og du finder alt fra lækre modulsofaer til knager og bøjler. Stilen er aktuel og moderne så vil du ramme udtrykket fra blogs og boligmagasiner er Bolia det helt rigtige sted at hente inspiration.

Priserne hører til den høje ende af midten, men til gengæld får du en kundeservice der ligger helt i top.

Hvis du beslutter dig for at ligge en ordre ved Bolia må du ALDRIG nogensinde acceptere at betale fuld pris… Særligt ikke på en sofa.

Bolia kører løbende kampanger med udsalg og rabatter, i skrivende stund får du fx 40% på North sofaer. Så gør det klart for butikken at du ikke har tænkt dig at betale fuld pris, for det meste er de til at forhandle med.

Bordogstole.dk

Her køber du møbler på nettet [25+ danske online møbelbutikker] https%3A%2F%2Fwww.madison

 

Mangler du et spisebord eller en ny barstol til hjemmebaren er der en god chanche for at du kan finde den hos webshoppen Bordeogstole.dk.

Butikken har specialiseret sig i (ja gæt selv) borde og stole, og udvalget er ganske imponerende. Du finder alt fra spisebordsstole, barstole, cafeborde og sofaborde til lænestole og tv-borde.

Skal du bruge nye havemøbler til din altan eller terrasse har Bordogstole.dk også her et fint udvalg. Pris og kvalitet passer fint sammen, og der er ofte mulighed for at gore en god handel i deres afdeling med tilbud.

Bordogstole.dk er en dejlig enkel møbelbutik der ikke udgiver sig for mere end den er. Her er fokus på møbler og kundeservice… og det er de rigtig gode til.

Allespejle.dk

Her køber du møbler på nettet [25+ danske online møbelbutikker] https%3A%2F%2Fwww.allespejle

 

Man skulle tro at fokus i en butik men sådan et navn ville være på spejle, men sådan er det ikke.

allespejle.dk er det de hvide møbler og Tiffany lamperne der løber med det meste af opmærksomheden, men du finder selvfølelig også et stort udvalg af spejle.

Udvalget af møbler hos allespejle.dk er kan bedst beskrives som klassisk romantisk med personlighed. Har du behov for at tilføre din stue et skud art nouveau er du kommet til det rigtige sted.

Er du på jagt efter en Tiffany bordlampe, Tiffany hængelampe eller en Tiffany væglampe finder du her nordens største udvalg.

Er du mere til orientalsk interiør finder du bl.a. Buddha figurer i forskellige materialer som træ, keramik og metal og i mange forskellige stilarter og udtryk.

I det hele tager er kan det være noget af en åbenbaring at gå på virtuel oplevelse hos allespejle.dk. Der gemmer sig små fine overraskelser i alle produkt kategorier, så kig fobi og find inspiration til din indretning.

Møbel Kompagniet

Her køber du møbler på nettet [25+ danske online møbelbutikker] https%3A%2F%2Fwww.madison

Noget i mig holder umådeligt meget af at navner på en butik fortæller hvad den sælger, så derfor elsker jeg Møbel Kompagniet.

Heldigvis er navnet ikke det eneste jeg er vild med ved Møbel Kompagniet, faktisk synes jeg godt om det meste.

Udvalget hos Møbel Kompagniet stort (+1500 produkter) og stilmæsssigt er der noget for de fleste.

Jeg blev selv opmærksom på butikken da jeg var på jaget efter et nyt bord til spisestuen. Ret hurtigt faldt jeg for et lækkert spisebord i børstet eg, og da prisen var god slog jeg til med det samme.

Egetræsbordet er stadig juvelen i min stue, og har efterfølgende fået følgeskab af flere møbler fra Møbel Kompagniet skønne butik.

Det store udvalg og de lave priser er dog ikke de primære grunde til jeg anbefaler dette online møbelhus. Hovedårsagen er ubetinget Møbel Kompagniet ekstrem venlige og imødekommende kundeservice.

Har man spørgsmål til ordre eller møbler kan man være sikker på at få et venligt og kompetent svar, hvilket er dejligt da man jo ofte ligger ret store beløb i forbindelse med møbelkøb.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her