Nespresso – En rigtig god kop kaffe

Kaffe-kulturen har fået godt fat i os danskere, og med Nespresso-espressomaskinen har det aldrig været lettere, at servere en rigtig god kop kaffe. Nespresso-konceptet er en lidt anderledes espresso-oplevelse, men lad det være sagt med det samme kvaliteten lever smagsmæssigt helt til det man kan forvente.

Det særlige ved en Nespresso-maskine er det simple espressosystem, der gør det nemt og hurtigt at brygge en perfekt kop mokka. Nespresso-maskinen er bygget op omkring et patenteret ekstraktions- og brygningssystem, som garanterer optimale tryk for perfekt espresso. At Nespresso-maskinen også er legende let at rengøre gør bestemt ikke helhedsindtrykket dårligere.

Nespresso kaffekapslerne

Det er kaffekapslerne, der er kernen i Nespresso-systemet. De indeholder en afmålt mængde kaffe, så du er sikker på en god espresso hver gang. Nespresso Grands Crus kaffevarianterne kværnes og pakkes i aromatætte aluminiumskapsler. Almindelig kaffe, der kommer i poser, mister sin smag efter at have været åben i mindre end tre uger. Nespresso Grands Crus holder takket være kapslerne på aromaen lige indtil espressokaffen bliver brygget.

Her finder du den billigste Nespresso-maskine

Nespresso-kapslerne findes i tolv forskelle udgaver – ni espressovarianter og tre lungovarianter. Dit største problem kan derfor let blive valget mellem de tolv forskellige kaffetyper. Det koster ca. 2,75 kr. for en kop god kaffe, hvilket jeg syntes er billigt når man tænker på hvad den lokale kaffebar tager sig betalte.

Den Nespresso-maskine jeg har stående i mit køkken er af typen CitiZ & Milk D121 BK ESPRESSO, en model jeg ikke et øjeblik vil tøve med at anbefale til andre på udkig efter en god espressomaskine. Jeg har købt min ved wupti.com som lige nu er det sted hvor du finder de billigste Nespresso-maskiner.

5 KOMMENTARER

 1. Jeg har også en Nespressomaskine, og jeg kunne ikke være mere glad for den end jeg er. Det bedste er hastigheden, der går ikke mange sekunder fra lysten til en lækker espresso melder sig til man sidder i sofaen og nyder sin kaffe.

  Eneste minus ved Nespresso’en er, at jeg er blevet en forvent ung dame. Jeg har efter maskinens indtræden i mit liv haft det lidt svært med den automatkaffe de har på studiet, den smager bare ikke nær så godt som min egen hjemmelavede 😉

 2. Jeg har også en Nespresso kaffemaskine stående på køkkenbordet og den har bestemt været en rigtig god investering.

  Da jeg først hørte om Nespresso-maskinen var jeg lidt skeptisk angående rengøring, jeg syntes ofte at espressomaskiner er meget besværlige at holde rene. Men Nespresso’en er meget let at rengøre, og så laver den også en fremragende espresso og lungo.

 3. Hejsa

  Der står også en Nespresso kaffemaskine i mit køkken, og for mig er den det helt rigtige.

  Jeg drikker en kop stærk espresso hver morgen, sommetider en kop i løbet af aftenen. Nespresso er derfor rigtig smart, da den kan brygge kvalitets kaffe hurtigt, og i den rigtige mængde.

  AP

 4. Hej med jer og glædelig jul!

  Jeg har lige fået min nespresso maskine i julegave, og er vild med kaffen og designet:)

  Men…………………I skriver at det koster omkring 2,78 kr pr. kop…….Hvilken hjemmeside kan man købe dem på til den pris?

  De hjemmesider jeg har kigget på koster kapslerne 4,48 kr pr. stk.

 5. http://www.nespresso.com
  2,78 kr pr. kop – og der er superb service og er en del af konceptet – har haft nespresso siden 2005 – men men – omregnet koster stempel kaffe kr. 0.80 øre pr. kop, det tager dog ikke fornøjelsen af at drikke Nespresso – som det er med “design” B&O ect.. koster det lidt på fornøjelses siden 🙂

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her