Info

Hvem er Madison?

Madison.dk er et online livsstilsmagasin for kvinder i alderen 15 til 35 år. Magasinet behandler et bredt udsnit af emner, der spænder lige fra skønhed, mode, mænd, sex og musik til sport, mad, rejser og meget andet. Magasinet er til selvstændige kvinder der ikke er bange for at prøve nyt, og gerne tager hånd om fremtiden.

Hvad vil vi?

Madison vil bringe de gode tip videre, skabe debat og informere om nye tiltag og produkter. Vi ser os selv som et seriøst medie, men vi vil aldrig blive selvhøjtidelige. I Madison. dk skal der være plads til sjov og ballade, de skæve vinkler og anderledes artikler.

Annoncering, konkurrencer og sponsorering

Via konkurrencer, nyhedsbreve og lignende tilbyder vi spændende muligheder til vores læsere. Har du et produkt, kan Madison.dk via konkurrencer, nyhedsbreve og lignende hjælpe dig til eksponering. Kontakt os for yderligere information

Indsendelse af pressemateriale

Pressemateriale skal være på dansk, og have relevans for vores læsere. Vær venlig kun at indsende pressematerialet som tekstdokumenter (txt eller doc). Hvis du vedhæfter et billede, bør dette være i GIF eller JPEG format. Billedet skal være mindst 750 x 400 pixels, og bør ikke fylde mere end 1 mb. Vær venlig at sikre at pressemeddelelsen ikke er ældre end 24 timer fra oprindelig udsendelse, når den indsendes til Madison.dk

Kontakt os

Har du en god ide til en artikel, eller har du ideer til et samarbejde, er du velkommen til at kontakte os på [email protected].