Findes der en kur mod tømmermænd?

Tømmermænd er en skønsom blanding af hoved- og mavepine, tørst, mathed, humørpåvirkninger, diaré, svimmelhed, kvalme, koncentrationsbesvær og træthed.

Alt sammen symptomer der burde kalde på fornuften og få dig til at sige nej til de sidste fem tequila shots.

Den bedste kur mod tømmermænd er selvsagt at holde igen med alkohol indtaget, men ind i mellem er det bare sjovere at feste løs, og tage ”straffen” dagen efter.

Heldigvis behøver du ikke finde dig i tømmermænd, der findes effektive metoder til forebyggelse og behandling så du er ikke tvunget til at ligger vandret med dunkende hovedpine og kvalme dagen derpå.

Farvel til tømmermænd

Selvfølelig drikker du med måde, men hvis du engang imellem får et par drinks for meget for du her en ”næsten” skudsikker kur mod tømmermænd:

Trin 1: Effektiv forebyggelse af tømmermænd starter før du begynder at drikke alkohol. Det er vigtigt du ikke er dehydreret før du begynder at drikke, så drik rigeligt med vand hele dagen hvis aftenens skal bruges til fest.

Trin 2: Før du begynder drikkeriet, er det en god ide, at toppe op på vitaminer og mineraler.

Vi anbefaler en Berocca brusetablet inden festen starter, og en mere inden du går i seng. Tabletten indeholder 8 B-vitaminer og C-vitamin samt magnesium og zink.

Du finder Berocca i supermarkeder, apoteker eller online hos fx med24.

Trin 3: De mørkere drikkevarer, som for eksempel rødvin, mørk rom og whisky indeholder flere tilsætnings- og smagsstoffer, som kan forstærke tømmermændene sammenlignet med lysere drikke så som hvidvin og vodka.

Trin 4: Drik vand, alkohol virker vanddrivende. En tommelfingerregel er 1 glas vand per genstand alkohol.

Trin 5: Endnu et kemiskvåben mod tømmermænd.

Hvis der findes en mirakelkur mod tømmermænd er det Ru-21. Pillen hjælper kroppen med at bearbejde alkoholen og modvirker de kendte symptomer for tømmermænd.

Ru-21 virker bedst hvis du tager dem før du går i seng, men  kan også rede meget dagen hvis tømmermændene allerede har meldt deres ankomst. Kan bl.a. købes hos Amazon>>

Til sidst er det på sin plads at nævne at ingen af de kemiskevåben mod tømmermænd virker på de moralske af slagsen!!

1 KOMMENTAR

  1. Jeg bliver ALTID ramt af de ondeste tømmermænd, og jeg tror jeg har prøvet alle tænkelige tømmermændskure – alt fra er reprationsøl til overdoser af b-vitamin, men der er ikke rigtigt noget af det der har virket.

    I september var jeg på en weekrndtur til London, og her blev det også til en tur i det engelske natteliv. På en af de pubber vi besøgte kunne man købe det omtalte “The Bender Mender” pulver, og efter lidt tiggen og flirten 😉 med bartenderen fik jeg en gratis prøve. Jeg fik en del at drikke den aften, og havde egentligt regnet med at vågne op med kvalme, og med en dundrene hovedpine.

    Jeg blev derfor meget overrasket da min krop næsten føltes normal, og jeg havde ikke skyggen af hverken kvalme eller kopfschmerzen. Det lod altså til at bender mender er den tømmermændskur jeg har ledt efter hele mit liv 🙂

    Jeg har ikke prøvet de kaktuspiller I skriver om, men The Bender Mender er helt sikkert den bedste kur mod tømmermænd jeg har prøvet.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her