10 ideer til halloween kostumer du hurtigt selv kan lave

Ideer til hjemmelavede udklædningVi danskere har for alvor taget den amerikanske tradition med at fejre halloween til os, med til den (u)hyggelige tradition hører naturligvis også halloweenfest med kreative udklædninger.

Du kan selvfølelig købe et lækkert kostume der helt sikket vil få vennerne til at gøre store øjne af misundelse, eller du kan vælge gør-det-selv løsningen.

Gør du købevejen anbefaler vi Coolstuff – efter vores mening Danmarks ubetinget bedste forhandler af kostumer og udklædning. Mangler du en sjov gave eller gadget finder du den også der.

Men hvad gør man lige hvis det nøje planlagte kostume er blevet forsinket i posten…

…Eller indnu værre har overset, at udklædning er en del af dresscoden??

PANIK! PANIK! PANIK!

Tag en dyb indånding og læs videre.

Du behøver ikke købe for mange hundrede kroner teatersminke og kunstfærdige kostumer. Det vigtigste er at være kreativ og huske, at det glæder om at have det sjovt.

Det eneste der sætter grænser for hvilke kostumer du selv kan lave er din fantasi. Slå dig løs med tape, gavebånd og papkasser og pludselig står du med et outfit der er sjovere og langt mere originalt end en færdigkøbt fastelavnsdragt.

Hjemmelavet udklædning til fastelavn eller halloween

Står du og mangler et flot halloween-kostume til festen i morgen aften, er her 10 sjove og billige ideer til udklædning du selv kan lave:

Bagt kartoffel – Puder under tøjet og en indpakning af stanniol gør dig til en bagt kartoffel. Som lidt ekstra dramatik, kan du tage en gul hat på som smør.

Drueklase – Klæd dig i brunt og sæt lilla balloner fast over kroppen, du er nu klar til fest.

Rød/Grøn Trafikmand – Super enkelt og billigt, grønt eller rødt tøj fra top til tå.

Strejkende nudist – Mød op som du er, men med et skilt hvor du har skrevet strejkende nudist. Ikke topkarakter for originalitet, men en god nødløsning.

Opholdsvejr med risiko for byger
– Blåt eller gråt tøj, sæt vat fast i et ”skyet” mønster, og medbring en vandpistol til ”regnbyger”.

Vampyroffer – Nem og hurtig halloween-klassiker. Lag en passende makeup med blegt ansigt og mørke øjne, sæt til sidst to røde ”bidmærker” på halsen. Et brudeslør eller lignende gør udtrykket ekstra dramatisk.

Arkæolog
– Et par arbejdsbukser gerne med smæk, og som prikken over i’et en tandbørste i baglommen.

Insekt med vinger
– Bøj noget kraftigt ståltråd og træk en nylonstrømpe over, det er dine vinger. Rasten af din udklædning tilpasses hvilken insekt du vil være.

Tusindben – Sæt piberensere fast til tøjet med sikkerhedsnåle, og vupti nu er du et tusindben.

Køleskabsmagnet
– Sæt en sort skotøjsæske fat på ryggen, og du er klar!

Lev dig ind i din udklædning

Det sidste råd du skal have med før du giver dig i kast med sy dit halloween-kostume er måske det vigtigste.

Det afgørende punkt for om et kostume fungerer er, hvordan du bærer det. Hvis du er klædt ud som cowboy, så find din indre amerikaner og giv den gas med western accent.

Er du klædt ud som en af priserne fra Frost så dans, syng og lev dig ind i det fortryllede Disney univers. Bliv den eller det du er klædt ud som, så er der ingen der opdager hvis tøjet er holdt sammen af gaffatape eller sikkerhedsnåle.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here