Kan man se din personlighed på din telefon?

Kan man se din personlighed på din telefon? mobilcover-300x229 Kan du huske da Nokia var kongen af telefoner?

Dengang hvor mobiltelefoner kom i et utal af designs, og hvor dit valg i høj grad var et udtryk for din personlighed.

Et enkelt blik på din telefon kunne afgøre om du var en sporty udendørs type, eller om dit rette element var i natklubbens pulserende lys.

I dag er telefonernes design blevet en smule kedeligt.

I jagten på det rene og perfekte har mobilerne mistet deres kant, og det kan efterhånden være svært at se om det er en Samsung, Huawei eller en iPhone.

Vis hvem du er

Heldigvis er der stadig ét sted du kan få lov at lege med farver og teksturer og sætte dit personlige præg på din telefon.

Et cover til mobil er en billig og let måde at gøre opmærksom på din personlighed, og du kan skifte udtryk efter humør eller anledning.

Kan man se din personlighed på din telefon? coversort-300x207 Er du på arbejde kan du signalerer seriøsitet med et klassisk sort cover, og når du har fri kan du give den gas med fan-art eller en modig farve.

Pas på dit kæreste eje

En undersøgelse fra 2015 viste, at den genstand flest mennesker ville redde hvis deres hus brændte, var deres mobiltelefon.

Når man tænker på hvor tæt knyttet vi er til vores telefoner er det utroligt hvor dårligt mange af passer på dem.

Hvis du har prøvet at tabe din telefon og smadret skærmen ved du hvor grænseløst irriterende det er. Blandingen af frustration og ærgrelse er en ting, men det værste er, at det er din egen skyld.

Et mobilcover er den eneste rigtige måde at beskytte din telefon, og det kan virkelig gøre en forskel.

Et godt cover sørger udover at beskytte skærm og ramme også for at du har et sikkert greb om telefonen. En af de mest almindelige måder at tabe den på er nemlig på grund af svedige eller fugtige hænder.

Har du selv fået mod på at vise verden hvem du er, kan du købe mobilcovers i både fysiske butikker og på nettet. Prøv fx her: Link til covershoppen

Kan man se din personlighed på din telefon? sp

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her