Gammelt trick får din hud til at virke mere solbrun

Gammelt trick får din hud til at virke mere solbrun gul-sommer-2009 Et hemmeligt trick får din hud til at virke meget brunere end den i virkeligheden er.

Kender du det hemmeligt trick?

Citron, fromage og smørblomst, farverne der får dig til at skinne om kap med solen. Gul i mange nuancer er sommerens vildeste farve. Kjolerne, skoene og badetøjet selv solbrillerne skal denne sommer være knaldgule.

Bedst som vi troede at sommerens helt store farve skulle være den sarte “nude” ser det nu ud til, at forhåndsfavoritten får kraftig konkurrence af det gule look.

Et kys fra solen

Det bedste ved de fine gule farver er, at den helt særlige glød og energi du helt automatisk vil udstråle. Selv på grå og triste dage kan du med et pift af gult tilføre dig selv, og dine omgivelser, et strejf af sol og summer.

Syntes du det bliver for meget med en gul kjole, kan du nøjes med at mikse dit outfit op med gule detaljer som en taske, et par øreringe eller et armbånd.

Til sidst skal lyde en lille advarsel. Pas på du ikke overdocerer de gule nuancer med andre knaldfarver, det kommer meget let til at virke hektisk og rodet. Du er på jaget efter en diskret strejf, du skal skinne om kap med solen.

De gule toppe, bæltet og tasken er fra ESPRIT og kan køber på esprit.dk>>

Foto: ESPRIT

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her