13 romantiske date idéer med “kyssegaranti”

13 romantiske date idéer med "kyssegaranti" romantisk-date-1-300x200 En romantisk date er et skønt indslag i alle forhold, det giver jer en chance for at nyde kærligheden og minde hinanden om hvor vigtigt jeres forhold er.

Og husk…

…langt de fleste mænd holder også af romantiske hyggestunder – selv om de nogle gange skjuler det godt.

Til jer fyre (vi ved i læser med): Skal du på den første… eller anden date med drømmepigen fra Tinder? De fleste af os vil blive rigtig glade hvis du nærlæser listen nedenfor, der er noget helt særligt over romantiske mænd.

13 skudsikre ideer til den romantiske date

Mangler du inspiration til valentinsdag med din nye kæreste, eller trænger jeres forhold til et frisk pust?

Hvad enten du er til sjove dates hvor grin spiller hovedrollen eller mangler en anledning til at udforske din udkårnes dybeste tanker finder du inspiration i denne dateguide.

Her får du 10 ideer til den perfekte romantiske date.

1 – Picnic

Vi starter listen med en rigtig klassiker: Picnic. Fyld kurven med lækre delikatesser og glem endelig ikke champagnen. Find en strand, en park eller en lysning i skoven. Kun fantasien sætter grænsen for hvor i kan nyde en romantisk picnic.

13 romantiske date idéer med "kyssegaranti" romantisk-maane-300x196 Svømmetur i måneskind

Hvorfor stresse på en overfyldt strand om dagen, når man kan have hele stranden for sig selv i måneskinnet? En romantisk svømmetur ved midnatstid er både spændende, anderledes og lidt eventyragtigt. Husk store håndklæder et varmt tæppe og en god flaske vin. Et hyggeligt lille bål skaber den helt rigtige romantiske stemning.

3 – Tandemcykkeltur

En almindelig cykeltur kan være fint – men prøv at bytte de almindelige cykler ud med en tandem for en dag. En tur på tandem er sjovt, udfordrende og meget mere socialt. I får testet hinandens samarbejdsevner, og får en fælles oplevelse.

4 – En aften under stjerne

Tag din kæreste med på en aften tur væk fra gadelys og blinkende reklameskilte. Find et mørkt og romantisk sted og tilbring natten under åben himmel. Lad stjernerne og måneskinnet være jeres sengelys, og nyd natten og hinanden.

5 – Kano date

En tur med kano er både hyggelig og romantisk. Kanoturen giver også din udkårne mulighed for at fremvise sin indre urmand, noget de fleste mænd holder meget af. Man kan leje kanoer mange steder i landet, om med en søgning på netter finder du let et sted tæt på dig.

6 – Legedaten

Tag en legesyg tur tilbage til barndommen. Planlæg en vandkrig i parken og inviter gerne flere par med til kampen. Find vandpistoler og vandballoner, og lav en konkurrence ud af det. Vandkamp morsomt og grundlaget for en alternativ wet t-shirt fest er hurtigt lagt.

13 romantiske date idéer med "kyssegaranti" tivoli-date-300x200 7 – Tivolitur

En tur i tivoli er endnu en udødelig klassiker på listen over romantiske dates – men den holder stadig. Kør i karruseller og pariserhjul til i bliver rundtossede, og spis candyfloss og kandiserede æbler til I er ved at revne.

8 – Opdagelse i baghaven

Fælles oplevelser giver fælles minder – noget af det mest romantiske der findes. Man behøver ikke rejse langt for at få følelsen af at være på en rigtig roadtrip. Find et kort over dit lokalområde, og vælg en destination hvor ingen af jer har været før. Rul vinduerne i bilen ned, sæt roadtrip musik på anlægget og nyd de nye indtryk og turen.

9 – En fest for to

Arranger en sommer fest for to. Skab Hawaii stemning i stuen med farvestrålende drinks fyldt med eksotiske frugter. En privat sommerfest er den perfekte anledning til at vimse rundt i bikini og tjekke kæresten ud i bar overkrop.

10 – Vinterdate på skøjtebane

De første ni forslag til romantiske dates fungerer bedst om sommeren, men listens næste date ide er så absolut forbeholdt vintermånederne. Mange byer opstiller udendørs skøjtebaner – et oplagt sted til en hyggelig og sjov eftermiddag. Efter skøjteturen kan i få varmen med varm kop te eller kaffe på en nærliggende café, eller bare putte jer ind til hinanden.

11 – Aften-date på museet

Mange museer holder engang i mellem aften åben hvilket skriger på en hyggelig kulturdate. Har du en særlig interesse er det en oplagt chance for at fortælle din date om pasion for tekstil fra bronzealderen, ellers er det altid en god ide at finde en museum ingen af jer kender.

De fleste gode museer har en (ofte meget billig) cafe hvor du kan forlænge aften med en kaffedate… eller måske et glas rødvin.

12 – Grin sammen til et comedy-show

Rundt omkring i landet findes der mange små steder der flere gange om ugen præsenterer upcoming stand-up komikere. Et comedy-show giver jer mulighed for at grine sammen… eller lufte fælles frustrationer over usjove stand-up typer.

13 – Skriv jeres bucket lists

En bucket list er en personlig liste over ting du ønsker (drømmer om) at prøve mindst en gang i livet. Lav hver jeres liste og tag en snak om de forskellige punkter.

Samtalen kommer hurtigt til at handle om drømme for fremtiden og er sjov og anderledes måde at lære hinanden bedre at kende på.

Gode dates skaber fælles minder og er dejlige at tænke tilbage på hvis hverdagen rammer. Husk at nyde hinanden og glem ikke at fortælle, hvor meget den romantiske gestus har betydet for dig.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her