[Pristjek 2019] GHD glattejern – Spar 57% på dit nye fladjern

ghd glattejern banner

Opdateret august 2019 (priserne opdateres automatisk flere gange dagligt)

I denne artikel finder du en prissammenligning på GHD glattejern samt en guide til at vælge det der passer bedst til dig og din hårtype.

Sådan sparer du 650,- DKK på et originalt GHD glattejern. En sammenligning af tilbud fra de bedste onlineforhandlere af ghd stylers.

Vi tjekker priser i både Danmark og England så du finder altid de bedste priser her.

Aktuelle tilbud på GHD glattejern i danske butikker

[afp id=”19″]Priserne opdateres flere gange dagligt.

 

Selvfølgelig kan du også vælge at spare lidt penge og købe et fladjern fra et alternativt mærke som fx Remington eller HH simonsen – for et GHD jern koster ret mange penge…

…men de er godt givet ud!

Er du en rigtig Spare-mette kan du også købe dit glattejern i en engelsk webshop. Her kan være rigtig mange penge at spare, og selve købsprocessen er ikke meget anderledes end den du kender fra Danmark.

Priser i engelske butikker

[afp id=”27″]Priserne opdateres flere gange dagligt.

 

Som det fremgår at vores pristjek kan du også med fordel købe online i England. Selv om de engelske forhandlere er meget billigere er der naturligvis tale om original GHD glattejern.

Om du vælger at købe i Danmark, England eller et helt tredje land er naturligvis helt op til dig. Du skal dog være opmærksom på, at leveringen og evt. service og support kan være lidt besværlig pga. sprog og distance.

Hvorfor vælge et GHD glattejern?

Du mærker det med det samme du får et GHD produkt i hånden, det her oser af kvalitet.

De keramiske plader er lavet med teknologi lånt fra rumfarten, det giver efter sigende et blankere og blødere hår – GHD er stjernen blandt fladjern.

Her er fire gode grunde til at købe et glattejern fra ghd

 • Opvarmningstiden er super kort – 10 sekunder er alt glattejernet skal bruge for at blive klar til styling.
 • Ledningen kan ikke snos, så du behøver ikke længere bruge tid på at sno ledningen ud hele tiden, du skal kun koncentrerer dig om at style håret helt perfekt..
 • GHD efterlader håret utrolig glansfuldt og slider minimalt på håret.
 • Køber du et originalt GHD glattejern gennem en godkendt forhandler, har du 2 års garanti. Garantien gælder uanset om du handler i Danmark eller England.

Køb et billigt GHD fladjern på nettet

Desværre høre GHD ikke til blandt de billigste mærker, men som altid er der penge at spare hvis du køber dit glattejern på nettet.

Vi har været nettet rundt og undersøgt prisen på et GHD fladjern, så du kan se hvor du kan gøre den bedste handel. I undersøgelsen har vi valgt det populære GHD IV STYLER glattejern.

Som det fremgår, er der rigtig stor forskel fra dyreste til billigste pris på GHD IV STYLER fladjernet – Og hvis du køber det billigste sted i Danmark kan du jo passende benytte besparelsen på lidt ekstra lækre produkter til håret.

Det engelske stik er ikke noget problem

engelsk stik på GHD glattejern
Du kan selv “skifte” til et almindeligt stik.

Når du bestiller dit GHD glattejern i England bliver det leveret med et engelsk stik.

Heldigvis er det engelske ofte bare sat uden på et almindelig dansk stik, og kan tages af uden de store problemer.

Du kan naturligvis også bare bruge en rejseadapter, så er du klar til at style med det samme.

Det bør derfor ikke være tvivl om elstikket der afholder dig fra at købe det fremragende GHD glattejern i en engelsk netbutik.

Hvilken model skal du vælge?

Der findes flere modeller af GHD glattejern, og i virkeligheden er der ikke så stor forskel på dem.

Her vores bud på hvilket glattejern du skal vælge ud fra din hårtype.

For langt de fleste vil den klassiske mellemstørrelse være det bedste valg. Den kompakre størrelse gør det perfekt til både udglatning og mere avanceret styling som krøller og bølger.

Langt de fleste glattejern der sælges er mellem-udgaven og de fleste andre fabrikater tilbyder kun denne ene størrelse.

Er dit hår meget kraftigt (læs afro eller ekstrem frizz) kan du vælge den brede max-model. Denne model kan kun anbefales til udglatning da de brede kæber gør det uanvendeligt til styling.

Den smalle mini-model har sin sin styrke som stylingjern. Hvis du 90% af tiden bruger dit glattejern som krøllejern er det måske værd at kigge nærmere på denne model.

…Men for at være helt ærlig hvis du udelukkende bruger dit fladjern til krøller er Babyliss MiraCurl sikkert et meget bedre valg.

Hvis du ikke allerede har gættet det anbefaler vi ALTID standart modellen. Hvis du er i tvivl har du ikke brug for en af de andre modeller!

Du kan læse mere om de forskellige modeller på ghdhair.com/dk men vær opmærksom på, at det kun sjældent kan betale sig at bestille hos moderskibet.

Glattejern, fladjern eller styler?

En styler, et glattejern og et fladjern er helt det samme. Grunden til at GHD kalder deres produkter stylere i stedet for glattejern er, at produkterne kan bruges til meget andet end at glatte håret, se fx denne video guide til hvordan man laver krøller med et GHD glattejern.

Spar penge og køb en ældre udgave.

Som alle andre virksomheder udvikler GHD løbende deres produkter, og finder på nye funktioner og features.

Vil du have den nyeste teknologi, og det bedste af det bedste, skal du vælge den nyeste generation, men kan du “nøjes” med et super godt glattejern der bare virker, er der mange penge at spare ved at købe en af de klassiske modeller.

Special editions og tilbehør

ghd-gold-collection
En ghd taske giver din styler den kærlighed og beskyttelse, som den fortjener.

GHD producerer meget ofte special editions, det er stylere i specielle farver eller med ekstra tilbehør. Special edition modellerne er teknisk helt magen til de almindelige, det er kun farverne der er ændret.

For det meste er det mellemstørrelsen, der bliver lavet i special udgaver, og ofte med udgangspunkt i IV eller V modellerne.

GHD laver en helt serie med tilbehør til glattejern, bl.a. er lækker taske.

Taske er udført i et varmeresistent materiale, og udover opbevaring og transport har den et fold-ud underlag, hvor dit GHD glattejern kan ligge under opvarmning og nedkøling.

Pas på GHD kopier

Der findes desværre en del falske webshops der sælger kopier af GHD glattejern. Selv om det kan virke fristende med et ekstra billigt glattejern, kan det ikke siges tydeligt nok –  Hold dig langt væk fra dem!

Hvis det virker for godt til at være sandt er det sikkert også.

Er du i tvivl om en webshop er godkendt af GHD kan du altid tjekke her.

Alle forhandlere der er med i vores prissammenligning er naturligvis godkendte forhandlere, og sælger udelukkende ægte GHD produkter.

Vi anbefaler udelukkende butikker vi selv er trykke ved at handle ved.

19 kommentarer

 1. Hvis man køber et ghd jern i england, kommer den så ikke med et anderledes stik??

 2. Når man køber glattejern i England, er der monteret engelsk stik udover det danske, men det kan man nemt tage af

 3. Hej!

  Humm, jeg kan ikke finde ud af om man burde investere i en salon styler eller en almindelig styler? jeg har halvt bølget, halv kruset lang hår ned næsten ned til brysterne. Jeg er ret rutineret med sådan nogle glattejern, kan alt muligt med den jeg har nu, ville dog gerne have at det gik lidt hurtigere nu hvor jeg har fået længere hår. Er det så salon styleren? 🙂

 4. Hej..

  Kunne virkelig godt tænke mig at købe et GHD – glatjern. 🙂
  Er bare lidt usikker omkring at købe det i udlandet.. Det med at der er blevet sat et engelsk stik udenom det danske, kan man virkelig bare tage det sårn af? og skal man ikke have købt et dansk stik og få en elektriker til at sætte det på?

  Hvis du selv har købt et, virker det så optimalt som det skal?
  Takker på forhånd 🙂

 5. Hejsa Natascha

  Jeg har købt et mit GHD glattejern i England. Jeg har fundet et billede der viser hvordan stikket ca. ser ud. http://www.golink.dk/0flgd

  Du kan naturligvis også bare købe en UK til DK adapter, den koster under en 50er.

 6. Hej marie 🙂

  Tillykke med dit nye glattejern og tak for billedet, føler mig lidt mere sikker nu.. Hvilket har du købt, har du nogle gode råd til et GHD glattejern før jeg køber et?

 7. Bliver man ikke beskatte, eller skal betalt noget i told eller lign. når man køber et GHD glattejern i england?

 8. @ Mika

  Når du bestiller et GHD glattejern i et andet EU land kommer du aldrig til at betale mere end det beløb der fremgår ved Checkout.

 9. Jeg vil bare sige ,at jeg lige har købet et GHD glattejern ved Funkey Group og er meget glad for både service og prise.Det kan kun anbefales.

 10. Har lige fået mit GHD glattejern leveret! Helt fantastisk! Det var forsvarligt pakket ind i flere x bobbleplast så der ikke skete det noget. Det kommer med et engelsk stik, men der skal man bare have fat i en adaptor.. NEMT. Jeg har i hvert fald sparet 600 kr., og jeg har fået en helt fantastisk produkt! Det er ca. en uge siden jeg bestillede det, så det synes jeg er en okay leveringstid. Det er i hvert fald det bedste glattejern jeg har haft i hænderne, det glatter vildt godt. Jeg har meget tykt hår og det tager ingen tid før det er glat!

 11. Jeg har købt mit GHD jern hos Lookfantastic, og det ankom fire dage efter jeg bestilte. Jeg har kun positive ting at sige om LF, og jeg vil helt sikkert handle der igen.

  LF har GRATIS fragt til Danmark så det er bare med at få fyldt indkøbskurven med lækre billige produkter.

 12. Jeg købte i marts måned 2011 et GHD fladjern til vores datter, og jeg har kun positive oplevelser – hurtig levering, original GHD, let at a

  Det blev leveret med engelsk stik – se evt. billed http://www.golink.dk/0flgd – Dette var dog ganske enkelt at fjerne med en lille skruetrækker – inden under er der et helt almindeligt stik, som vi kender dem i DK.

  Datteren er nu den lykkelige og meget tilfredse ejer af et GHD glattejern til kun ca. 700,- kr., hvor den officielle pris herhjemme oftest er det dobbelte.

 13. Men købte du det på lookfantastic.com ? Overvejer at købe det der.

 14. Jeg har bla købt en Babyliss perfekt curl ved lookfantastic og jeg er fint tilfreds med deres service. Det eneste jeg kunne ønske bedre var en smule hurtigere levering, men det er en lille detalje.

 15. Jeg har også købt flere elektriske ting i england, og det med strømmen er heller ikke det store problem for mig. Da jeg er ikke er så stærk med en skrutrækker, har jeg købt en UK til EU adapter på ebay. Jeg tror den kostede 1 £ inklusiv fragten.

 16. Hvordan gør man det mht til garantien, hvis man køber det hos LF? Der er to års garanti på, men sender man det tilbage eller skal man selv kontakte ghd, hvis der nu sker noget? Nogen der har nogle erfaringer med det?

 17. Jeg er ret sikker på at du kan gøre begge dele. Jeg har selv købt et fladjern i UK og jeg sendte det tilbage til dem jeg havde købt det hos. Jeg fik derefter nyt helt uden problemer.

  ghd er en virksomhed der i høj grad lever på deres gode image. Jeg er derfor ret sikker på at du også kan tage direkte fat i dem hvis du syntes det er nemmere.

  Jeg syntes lige jeg vil tilføje at næsten alle mine veninder har købt ghd jern, og jeg er den eneste der har været uheldig med mit. ghd er virkelig god kvalitet og du skal være meget uheldig for at det går i stykker.

 18. Her i december købte jeg et ghd-glattejern hos Look Fantastic i England. Det tog en uge fra bestilling til jeg modtog jernet. Og jeg fik et ghd-hårprodukt med i handlen og sparede mange penge. Uproblematisk handel.

  Dog vil jeg bemærke, at stikket på mit glattejern ikke er det samme, som det stik, der bliver refereret til her på siden. Der er IKKE noget dansk stik indeni i mit engelske stik. Så løsningen for mig er enten adapter eller at sætte et nyt, dansk stik på. Jeg valgte det sidste. Det nye stik kostede 13 kroner hos den lokale elektriker – og så skal man selvfølgelig også have et menneske, som kan skifte den slags, i nærheden. Plus man skal være opmærksom på, at garantien næppe gælder, når man selv har ændret på glattejernet.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *