Hårmoden 2011

Hårmoden 2011 har referencer tilbage i historien, men der er også plads til nye og spændende looks. Vi kigger nærmere på årets frisure, og giver dig opskriften på hvordan du styler dit hår.

Kort og mellemlangt hår

Pixie crop er en frisure til dem med helt kort hår. 2011 udgaven af det klassiske look er kort i siderne, og lidt længere på toppen. Kan du huske 60er ikonet Twiggy? Hende med de super lange øjenvipper? Hun havde sådan en frisure. Pixie crop frisuren fungerer bedst med et lille pænt ansigt, og har du store øjne, er det bare med at få bestilt tid ved frisøren. Et charmerende og super fræk korthårsfrisurer, der passer perfekt til hårmoden 2011.

Waved bob er en sød og feminin styling der passer til de fleste, med kort til mellemlangt hår. Den er enkel, og de fleste fyre vil syntes den er super hot. Den klassiske frisure med fald og bløde krøller, fremhæver det feminine og romantiske look, og er perfekt til både hverdag og fest. Sådan styles frisuren: Brug dit glattejern til at skabe bløde krøller. Du kan også bruge et krøllejern, men glattejernet giver et bedre resultat. Del håret op i små totter, og arbejd dig gennem hele håret. Afslut med en medium-hold spray, en ekstra-strong vil let gøre krøllerne for stive.

Pagehår i forskellige variationer er en fast del af hårmoden. I 2011 vender frisuren tilbage til udgangspunktet med pandehår og klassisk længde. Syntes du den almindelige pagefrisure er for monoton, så prøv med giver takkede spidser og asymmetrisk pandehår. Det løfter frisuren, og skaber et grafisk og elegant look som fremhæver dit ansigts karakter.

Langt hår

Topknot eller braided topknot frisure skaber et ungt og livligt udtryk. I den enkle version af denne frisure tager du alt håret, og samler det i en ”tilfældig” knude på toppen af hovedet. Vil du gøre lidt ekstra, fletter du først en baglæns-fletning (spansk-fletning), før du samler håret. Har du langt hår er topknot frisure et oplagt valg hvis du vil være med på hårmoden 2011.

Dobbeltknuden, endnu en frisure klassiker der har fundet vej til hårmoden 2011. En enkel og uprætentiøs frisure, der fremhæver det klassisk og feminint look.Giv det tørre hår en omgang saltvandsspray, føntør og kram det for at give det struktur. Hvis dit hår er fint og glat går knuden op.Del håret op i to dele, og bind en knude på det – præcis som du ville binde en knude på dit snørebånd. Bagefter binder du så endnu en knude, og fikserer den med et par velplacerede hårnåle og evt. lidt hårspray. Looket skal være sexet, afslappet og se ud som om, du ikke har prøvet for hårdt.

Mangler du produkter til at style din frisure, så husk at vi tidligere har skrevet om hvor du billigst køber hårprodukter på nettet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here