Nyhed: Mentholatum Softlips

Nyhed: Mentholatum Softlips mentholatum-softlips Mentholatum har i mere ind 100 år været kendt for salven med de mange gode egenskaber og de fleste husker den lille krukke, som stod på forældres eller bedsteforældres hylde i toiletskabet. Salven lever i dag i bedste velgående – også hos den yngre generation.

Sidenhen er Mentholatum også blevet kendt for deres læbepomade og håndcreme. Nu kommer Mentholatum Softlips til Danmark – et hit i England og lovende resultater i Danmark.

Mentholatum introducerer ny læbepomade i Danmark

Mentholatum foretog i foråret en forbrugertest blandt 237 kvinder og mænd på læbepomader. Det viste sig, at der var en efterspørgsel på en funktionel læbepomade i smart design til en konkurrencedygtig pris. Det har Mentholatum gjort noget ved og introducerer nu Softlips i Danmark.

Men før Softlips kom i butikkerne i Danmark, blev den også testet. Kun af kvinder! 250 kvinder i Mentholatums Testpanel tog flot imod Softlips i en test gennemført i juli i år. 94% af kvinderne er meget enige i, at den er effektiv. 84% siger at de helt sikkert vil anbefale den til venner og familie. Flere testresultater kan ses på www.mentholatum.dk

Mentholatum Softlips fås I 2 varianter. De plejer og blødgør begge læberne og beskytter samtidig mod solens skadelige UVA og UVB stråler med solfaktor 20, som er højere end hos de fleste andre læbepomader på markedet. Og naturligvis er de uden parabener.

French Vanilla i pink hylster indeholder Vitamin E, som giver bløde og velplejede læber. French Vanilla har en skøn, mild duft af vanilje.

Vitamin Enriched med vitaminerne A, B2, C og E samt avocado-olie er i friskt, grønt hylster. Ligesom pomaden har en fin, lys grøn farve. De 2 vigtige vitaminer (E og B2), har en dokumenteret beskyttende og plejende effekt på læberne. Avocado-olien giver næring og revitaliser læberne.

De nye Mentholatum Softlips fås hos Matas og på apoteket. Vejl. udsalgspris kr. 24,95.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her