Charme, selvtillid og LÆKKERT HÅR

Charme, selvtillid og LÆKKERT HÅR osis Trænger du til inspiration til nye, cool frisurer? Schwarzkopf Professional lancerer nu nye og trendy stylingprodukter fra den populære OSiS-serie. Her er produkter til både glans, volume, krøl, super hold m.m.

Styling af frisuren er for mange blevet en hverdagsrutine – måske får håret lige et ekstra pift hårlak til weekendens fest og farver. Men faktisk kan du nemt bryde op med hverdagens rutiner og blive inspireret til helt nye looks.

Schwarzkopf Professional´s relancering af den populære OSiS stylingserie under mottoet “kill routine” giver utallige stylingmuligheder til alle typer hår og frisurer.

Serien består af de tre underserier Texture, Style og Finish, der igen er opdelt i henholdsvis ultra strong, strong, medium og light control. Det gør det nemt og overskueligt at finde lige netop det produkt, der matcher den enkeltes behov.

Texture: Produkter med superstærkt hold og struktur, som nyheden OSiS Flex Wax, der gør det muligt at forme håret igen og igen, samtidig med at frisuren bevarer struktur.

Style: Produkterne er velegnede til at skabe volumen og krøller, hvor OSiS Body Me f.eks. giver masser af volumen og samtidig bevarer den naturlige bevægelse i håret.

Finish: Prikken over i´et til det perfekte look. Her er OSiS Dust It et godt bud på øjeblikkelig volume og struktur til frisuren med et let mat look.

For mere inspiration gå ind på www.osiskillroutine.com, hvor du bl.a. kan indsætte et billede af dig selv og prøve forskellige looks. OSiS-serien forhandles af Schwarzkopf frisører landet over, samt online hos fx Billigvoks.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here