Skønhedstrend: BB Cream

Der er forårets vigtigste makeupprodukt, men hvad er BB Cream egentligt, og hvordan bruger du det rigtigt?

Hollywood stjernerne kunne ikke drømme om at vise sig uden, og makeupartisterne ville ikke kunne arbejde uden. Vi snakker naturligvis om BB Cram – produktet der har taget makeup-verdenen med storm.

Hvad er BB Cream ?

BB kan betyde både Beauty Balm og Blemish Cream. Cremen blev udviklet i Tyskland til pleje i forbindelse med kosmetiske operationer, og blev herefter en kæmpe succes i asien. Cremen er tænkt som et alt-i-et-produkt som både fugter, beskytter og udjævner huden. Med andre ord et serum, en sol- og fugtighedscreme og foundation samlet i et produkt.

Sådan bruger du BB Cream ?

Du kan bruge BB Cream som både fugtighedscreme og foundation. Brug dine fingre til at påføre produktet for det mest naturlige resultat. Husk at cremen ikke er heldækkende, og vil derfor ikke dække urenheder og bumser 100 %. Brug Cream som et underlag, og gå efter med en god concealer for at skjule eventuelle urenheder i huden,

Der er mange gode BB Creams på markedet. Prøv den fra din normale yndlings makeupserie, eller vores favorit L’Oréal Nude Magique BB Cream.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her