Orgasme stillinger!

Her er stillingerne der vil få dig til at skrige af ekstase.

Tænker du nogensinde på hvorfor det er almindeligt at kvinder ikke får orgasme under samleje?

Eller har du måske selv fået orgasme uden helt at vide hvordan og hvor?

Klitorissens hemmelighed

Vil du have orgasme er det klitorissen som først og fremmest skal have opmærksomhed. De fleste kvinder som får orgasme ved samleje opnår klimaks fordi klitoris også stimuleres, og ikke af penetrationen alene.

Du kan stimulere klitoris selv eller med hjælp af en vibrator eller manden fingre og tunge. Hvis du kun bliver penetreret er det meget sværere at få orgasme, og kun ganske få kvinder opnår orgasme på denne måde. Det er fordi at skeden i sig selv ikke er så følsom som klitoris.

Et andet vigtigt element i at opnå orgasme er, at være aktiv når du har sex. Det er også vigtigt at erkende at sex uden orgasme er fint en gang i mellem, det er ok bare at kysse og nyde din partner uden at fokusere på din egen tilfredsstillelse.

Det er helt normalt at kvinder ikke får orgasme hver gang de har sex.

Mange får aldrig orgasme når de er sammen med en mand, men kan fint klarer det når de tager sagen i egen hånd.

Får du orgasme alene ved du hvad der skal til, og du vil givetvis også kunne opnå orgasme sammen med en mand.

De bedste sex stillinger

For at en skal opnå orgasme ved samleje skal manden ramme enten klitoris, g-punktet eller begge dele. Her har dybde, vinkel og hastighed meget at sige.

Her er tre sex stillinger der vil få dig til at svæve:

1 – Manden sidder på sengekanten og du sidder ovenpå ham mens du lægger ben og arme omkring ham. Bevæg dig frem og tilbage for at stimulere klitoris og g-punktet.

2 – Lig på ryggen mens manden knæler foran, og penetrerer dig mens han holder dine ben oppe for bedre at kunne komme til. Klitoris bliver stimuleret og manden kan støde dybt.

3 – Lig på ryggen med en pude under bagdele, mens manden knæler eller ligger øverst og presser dine lår hårdt mod dit bryst. Du vil føle dig strammere og penissen kommer dybere og der er mulighed får en hårdere penetration.

Har du lyst til yderligere inspiration kan jeg varme anbefale bogen Kama sutra ekspert – erotikkens glæder trin for trin.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here